Rijk-van-der-Wijde

Jaarlijks kiest het bestuur een "vrijwilliger van het jaar". Iemand die veel betekent voor de vereniging en die het verdient om even in de schijnwerpers te staan. De vrijwilliger wordt door de vereniging aangemeld voor het Sportgala van de gemeente Veenendaal. Dit gala is dit jaar op zaterdag 11 januari.

Het bestuur heeft er dit jaar voor gekozen om onze "kantinebaas" Rijk van der Wijde te kiezen als vrijwilliger van het jaar! Rijk is al jaren lang onze trouwe kracht achter het succes van onze kantine. De man die zorgt dat de thee weer klaar staat na een inspannende training. De man die er is voor diverse evenementen. Maar ook de man die er voor zorgt dat onze kantine ook regelmatig wordt gebruikt door andere verenigingen. Dat draagt dan weer bij tot een goede exploitatie van onze kantine. Het bestuur, maar ook zeker de leden, waarderen Rijk zeer.

Lid worden van AXA?

lid worden

Lid worden kan vanaf 7 jaar! Ben je ge├»nteresseerd in wielrennen of mountainbiken en je wilt dat graag in groepsverband doen? Dan ben je bij AXA Valleirenners op de juiste plaats. Kom gerust een paar keer kijken of gratis meedoen om het te proberen.

lees meer

Vergunning heuvelrug

vergunning heuvelrug

Mountainbikers op de Utrechtse Heuvelrug hebben een vergunning nodig om er te kunnen fietsen. Het vignet kost 7,50 en is te koop bij winkels en horeca in de omgeving. Met de inkomsten wordt het onderhoud en de aanleg van fietsroutes betaald.

lees meer