2014 fleur sporttalent veenendaal

Afgelopen zaterdag 10 januari werd het sportgala 2015 in Veenendaal gehouden. Voor de AXA Valleirenners een bijzondere dag, want Dennis van der Sanden was genomineerd als Vrijwilliger van het Jaar, en Fleur Nagtegaal was genomineerd in de categorie Sporttalent Meisjes 2014.

Het geheel werd aan elkaar gepraat door Edward van Cuijlenborg en ook was er voor voldoende entertainment gezorgd met medewerking van zangeres Irene Hartkamp, Harmonie Caecilia en de illusionisten Scott & Muriel.

Fleur mocht zich als eerste melden op het podium. De organisatie had een mooi filmpje gemaakt waarin ze voorgesteld werd wat tijdens het opkomen vertoond werd. Fleur werd tot haar grote blijdschap inderdaad uitgeroepen tot Sporttalent Meisjes 2014 en na het overhandigen van het mooie beeldje werd het juryrapport vol lovende woorden voorgelezen. Nadat ze een kort bedankje had uitgesproken kon ze de rest van de avond van de show genieten.

Halverwege de avond mocht Dennis zich met een zestal andere mensen op het podium melden als Vrijwilliger van het jaar. Na een kort interview en een dankwoord van de wethouder mocht hij de bloemen en de mooie penning in ontvangst nemen. Een mooie blijk van waardering van de club aan het adres van Dennis voor zijn tomeloze inzet de afgelopen jaren.

De prijs voor het Sportlid van Verdienste is sinds dit jaar vernoemd naar de vorig jaar overleden Jan van de Pol. Wij als AXA Valleirenners zijn trots dat deze prijs is gegaan naar Rob Barel, welke ook voor onze club trainingen verzorgd. Na een emotioneel woord van de wethouder en een minutenlange staande ovatie mocht Rob deze prijs in ontvangst nemen.
De wielersport stond flink in het zonnetje vanavond, want bij de verkiezing van Sportman van het Jaar mocht Wilco Kelderman deze prijs in ontvangst nemen.

Na het gala was er nog gelegenheid voor een drankje en feliciteren en natuurlijk mocht Wilco Kelderman even met Fleur op de foto, daar maakte ze helemaal geen probleem van 
Al met al was het dus een zeer geslaagde avond en de club feliciteert alle prijswinnaars van harte!

Lid worden van AXA?

lid worden

Lid worden kan vanaf 7 jaar! Ben je geïnteresseerd in wielrennen of mountainbiken en je wilt dat graag in groepsverband doen? Dan ben je bij AXA Valleirenners op de juiste plaats. Kom gerust een paar keer kijken of gratis meedoen om het te proberen.

lees meer

Vergunning heuvelrug

vergunning heuvelrug

Mountainbikers op de Utrechtse Heuvelrug hebben een vergunning nodig om er te kunnen fietsen. Het vignet kost 7,50 en is te koop bij winkels en horeca in de omgeving. Met de inkomsten wordt het onderhoud en de aanleg van fietsroutes betaald.

lees meer