Op zondag 8 maart werd de 5e wedstijd van de Midden Nederland Competitie (MNC) verreden bij de AXA Valleirenners. Deze competitie, die speciaal bedoeld is om wedstrijdritme op te doen, werd bezocht door vele renners uit de regio. Ook de AXA Valleirenners waren goed vertegenwoordigd. Zij konden natuurlijk het thuis voordeel niet laten schieten en behaalde dan ook leuke resultaten in de vele categorieën.

Met een heerlijk voorjaarszonnetje was het voor de supporters ook geen straf te mogen genieten van de mooie strijd die de renners lieten zien. Voor de competitie zijn nog 4 wedstrijden te verrijden. Kijk voor meer informatie en de tussenstanden van de competitie op: www.knwumidden.nl 

Uitslagen:

1e Martijn Nagtegaal (sportklasse)
2e Wouter Renger (sportklasse)
2e Anneloes Leppers (dames)
2e Rob Barel (50+)
2e Reyn Kortenhorst (Junioren)
4e Mitchell Vink (nieuwelingen)
9e Henny vink (sportklasse)
12e Simon Vocking (nieuwelingen)

Lid worden van AXA?

lid worden

Lid worden kan vanaf 7 jaar! Ben je ge├»nteresseerd in wielrennen of mountainbiken en je wilt dat graag in groepsverband doen? Dan ben je bij AXA Valleirenners op de juiste plaats. Kom gerust een paar keer kijken of gratis meedoen om het te proberen.

lees meer

Vergunning heuvelrug

vergunning heuvelrug

Mountainbikers op de Utrechtse Heuvelrug hebben een vergunning nodig om er te kunnen fietsen. Het vignet kost 7,50 en is te koop bij winkels en horeca in de omgeving. Met de inkomsten wordt het onderhoud en de aanleg van fietsroutes betaald.

lees meer