Op donderdagavond 2 april start de ladies training! Het vertrek is om 19.00 uur bij het AXA Clubhuis. Met ingang van seizoen 2015 hebben we twee groepen zodat je op eigen niveau kunt fietsen (mits voldoende dames aanwezig). De A-groep is voor de snelle dames. De B-groep is voor dames die het wat rustiger aan willen doen en/of nog niet veel fietservaring hebben.

Baanclinic op 8 april. 
Op woensdag 8 april om 18.30 uur organiseren de ladies een baanclinic op de wielerbaan van AXA Valleirenners. Deze baanclinic is voor elke dame met een racefiets, ook als je geen lid bent of nog niet zo lang fietst. Tijdens deze avond komen diverse fietstechnieken aan bod zoals rijden in een groep, bochten, waaier rijden et cetera. Je leert niet alleen (nog) beter fietsen, maar het is ook een leuke kennismaking met de ladies groep. We kijken uit naar je komst! Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bij slecht weer wijken we uit naar woensdagavond 15 april. 

Meer info over de AXA Ladies
In 2014 is de AXA Ladiesgroep gestart en met succes! inmiddels zijn er meer dan 20 vrouwen die op donderdagavond fietsen. De Ladies trainingsgroep biedt vrouwen de mogelijkheid om op een gezellige, sportieve manier te trainen en om elkaar te motiveren naar mooie uitdagingen, zoals toertochten, cyclo's of competities. Naast deze donderdagavond trainen spreken we ook af op andere tijden om samen een rondje te fietsen of een tocht/ klassieker te rijden. 

Kijk voor meer info over www.axavalleirenners.nl/ladies

l6

 

Lid worden van AXA?

lid worden

Lid worden kan vanaf 7 jaar! Ben je ge├»nteresseerd in wielrennen of mountainbiken en je wilt dat graag in groepsverband doen? Dan ben je bij AXA Valleirenners op de juiste plaats. Kom gerust een paar keer kijken of gratis meedoen om het te proberen.

lees meer

Vergunning heuvelrug

vergunning heuvelrug

Mountainbikers op de Utrechtse Heuvelrug hebben een vergunning nodig om er te kunnen fietsen. Het vignet kost 7,50 en is te koop bij winkels en horeca in de omgeving. Met de inkomsten wordt het onderhoud en de aanleg van fietsroutes betaald.

lees meer