dinsdagcompetitie 2015 1

Na de vijf competitieavonden van de AXA Valleirenners Dinsdagavond Competitie kon de stand worden opgemaakt, de prijzen worden verdeeld en de bloemen worden uitgereikt.

Op een wat winderige laatste competitie avond na, kunnen we terug kijken op een zeer gelaagde competitie. Een competitie waarbij er gemiddeld 40 renners per avond meededen en er in totaal 81 verschillende renners gebruik van de competitie hebben gemaakt om hun trainingsuren te vullen.

Op elke avond hebben we een eerlijke, maar ook een zeer fanatieke strijd gezien tot aan de streep. Voor de jury soms wat lastig om de eerste tien gefinishte te noteren, maar dat werd onderling door de renners dan wel opgelost onder een lekker kopje thee.

Op de slotavond werden de moegestreden winnaars nog in de watten gelegd door de prijzen die Recordang ter beschikking heeft gesteld, uiteraard met een mooie bos bloemen van de AXA Valleirenners.

Eindwinnaars van de AXA Valleirenners Dinsdagavond Competitie 2015 zijn:
A groep; 1e Daan van den Berg, 2e Ewald van Soest, 3e Rick Geytenbeek
B groep; 1e Mitchell Vink, 2e Jurgen van den Aarsen (niet op de foto) 3e Anneloes Leppers

Klik hier voor de volledige uitslag.

dinsdagcompetitie 2015 2

Lid worden van AXA?

lid worden

Lid worden kan vanaf 7 jaar! Ben je ge├»nteresseerd in wielrennen of mountainbiken en je wilt dat graag in groepsverband doen? Dan ben je bij AXA Valleirenners op de juiste plaats. Kom gerust een paar keer kijken of gratis meedoen om het te proberen.

lees meer

Vergunning heuvelrug

vergunning heuvelrug

Mountainbikers op de Utrechtse Heuvelrug hebben een vergunning nodig om er te kunnen fietsen. Het vignet kost 7,50 en is te koop bij winkels en horeca in de omgeving. Met de inkomsten wordt het onderhoud en de aanleg van fietsroutes betaald.

lees meer