Zondag 7 juni 2015 wordt het Nederlands Kampioenschap Wielrennen voor de jeugd georganiseerd door de supportersclub “De Lieshoutse Wielrenners”. Dit evenement zal plaats vinden in het centrum van Lieshout.

Het NK jeugdwielrennen 2015 bestaat uit 14 wielerwegwedstrijden voor jongens en meisjes in de leeftijd van acht tot en met veertien jaar.
Meer dan 1000 jongens en meisjes strijden 7 juni om een rood-wit-blauwe trui!

Nadat alle renners verschillende kwalificatiewedstrijden hebben moeten rijden om bij de beste van het district te komen kunnen we met trots vertellen dat er 11 jeugd AXA Valleirenners zich hebben geplaatst voor het NK jeugdwielrennen 2015 te Lieshout.

Groepsfoto nk 2015

Op de foto van links naar rechts: Kirsten Elings (cat.3, 11 jaar meisjes), Melvin Drost (cat.7, 14 jaar), Lars ter Laak (cat.4, 11 jaar), Stef ter Laak (cat.7, 14 jaar) , Fenna Derksen (cat.4, 12 jaar meisjes), Niels Tenniglo (cat.4 11 jaar), Melle Herder (cat.4, 11 jaar) Indy van Os (cat.4, 12 jaar), Jente Derksen (cat.2, 9 jaar), Sofie van Rooijen (cat.5, 13 jaar meisjes), Fleur Nagtegaal (cat.5, 13 jaar meisjes).

Lid worden van AXA?

lid worden

Lid worden kan vanaf 7 jaar! Ben je ge├»nteresseerd in wielrennen of mountainbiken en je wilt dat graag in groepsverband doen? Dan ben je bij AXA Valleirenners op de juiste plaats. Kom gerust een paar keer kijken of gratis meedoen om het te proberen.

lees meer

Vergunning heuvelrug

vergunning heuvelrug

Mountainbikers op de Utrechtse Heuvelrug hebben een vergunning nodig om er te kunnen fietsen. Het vignet kost 7,50 en is te koop bij winkels en horeca in de omgeving. Met de inkomsten wordt het onderhoud en de aanleg van fietsroutes betaald.

lees meer