Op woensdagavond 30 september organiseren de AXA Ladies een avond over voeding & sport. Het belooft een interessante avond te worden en we nodigen alle AXA-leden graag uit!

Yneke heeft een eigen praktijk in Amerongen en ze begeleidt en coacht sporters naar een gezond eet- en leefpatroon. Daarnaast schrijft ze ook regelmatig in het 'Fiets Magazine'. Meer info: www.voedingsadvies.info. En last but nog least: op donderdagavond fietst ze mee met de AXA ladies! 

Jullie zijn uiteraard van harte welkom! Ivm catering (nee, geen bitterballen na afloop ;-) graag wel even aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag tot dan! 

Datum: 30 september
Inloop van 19.00 uur.
Start om 19.30 uur tot ca. 22.00 uur.
Locatie: clubhuis AXA

Lid worden van AXA?

lid worden

Lid worden kan vanaf 7 jaar! Ben je ge├»nteresseerd in wielrennen of mountainbiken en je wilt dat graag in groepsverband doen? Dan ben je bij AXA Valleirenners op de juiste plaats. Kom gerust een paar keer kijken of gratis meedoen om het te proberen.

lees meer

Vergunning heuvelrug

vergunning heuvelrug

Mountainbikers op de Utrechtse Heuvelrug hebben een vergunning nodig om er te kunnen fietsen. Het vignet kost 7,50 en is te koop bij winkels en horeca in de omgeving. Met de inkomsten wordt het onderhoud en de aanleg van fietsroutes betaald.

lees meer