2015 ramon mtb 2 trainer geslaagd

We hebben een trainer die geslaagd is voor de opleiding MTB-2.

Ruim een jaar geleden begon Ramon bij ons als trainer. Geen ervaring als trainer of in lesgeven. Dus dat moest even geleerd worden, nou ja even. Opgegeven bij de NTFU en 4 lessen volgen en een examen. Maar dan alles wat er nog bij komt kijken. Binnen de vereniging lessen geven, reflexie hierop geven, beoordeeld worden, fouten maken en hiervan leren. Een toertocht organiseren en rijden, onder begeleiding van een MTB-3 en ook hier een reflexie op schrijven.

Wat begon met de gedachte een workshop te volgen leek na de eerste dag een cursus, maar was uiteindelijk een opleiding die bestond uit veel zelfstudie en praktijk. Ramon zette zich hier enthousiast voor in en heeft veel geleerd. Dit is terug te zien in de lessen. De instap jeugd krijgt speels de basis techniek geleerd. Hierdoor komen de kinderen met vriendjes op de training en groeit de MTB afdeling. We wensen met zijn allen Ramon een mooie en vooral leerzame tijd toe als trainer en hopen veel kinderen in de instapgroep welkom te mogen heten.

Lid worden van AXA?

lid worden

Lid worden kan vanaf 7 jaar! Ben je ge├»nteresseerd in wielrennen of mountainbiken en je wilt dat graag in groepsverband doen? Dan ben je bij AXA Valleirenners op de juiste plaats. Kom gerust een paar keer kijken of gratis meedoen om het te proberen.

lees meer

Vergunning heuvelrug

vergunning heuvelrug

Mountainbikers op de Utrechtse Heuvelrug hebben een vergunning nodig om er te kunnen fietsen. Het vignet kost 7,50 en is te koop bij winkels en horeca in de omgeving. Met de inkomsten wordt het onderhoud en de aanleg van fietsroutes betaald.

lees meer