De junioren Wouter Renger en Reijn Kortenhorst en de nieuwelingen Simon Vocking en Mitchell Vink, hebben vandaag deelgenomen aan het NCK in Dronten. In een veld met hoofdzakelijk junioren ploegen, hebben zij een verdienstelijke 29e plaats behaald. Na een wat rommelige start kwamen ze uiteindelijk in een goed ritme terecht, wat voor een ploegentijdrit van belang is. Met een gemiddelde van 43,630 km p/uur over een afstand van 34,2 km hebben ze echt een goede ploegenprestatie neergezet. De ploegleiding, Martha Renger, Henny Vink en Dennis van der Sanden, is trots op de jongens. Een mooie afsluiting van het jaar, nu op naar het seizoen van het veldrijden.

nk 2015 tijdrit

Lid worden van AXA?

lid worden

Lid worden kan vanaf 7 jaar! Ben je ge├»nteresseerd in wielrennen of mountainbiken en je wilt dat graag in groepsverband doen? Dan ben je bij AXA Valleirenners op de juiste plaats. Kom gerust een paar keer kijken of gratis meedoen om het te proberen.

lees meer

Vergunning heuvelrug

vergunning heuvelrug

Mountainbikers op de Utrechtse Heuvelrug hebben een vergunning nodig om er te kunnen fietsen. Het vignet kost 7,50 en is te koop bij winkels en horeca in de omgeving. Met de inkomsten wordt het onderhoud en de aanleg van fietsroutes betaald.

lees meer