2015 axa mtb aanpakken

Namens de nieuwe MTB baancommissie (Ramon en Machiel)

Hierbij wil ik eerst alle ouders nogmaals nadrukkelijk bedanken. Wat een opkomst na deze vrijblijvende oproep. Dat geeft de burger moed om het parcours verder op te knappen voor de veld en MTB afdeling van AXA Valleirenners.

Wat een opkomst van ouders en vrijwilligers.

Een paar dagen voor de start van de MTB training bleek dat er nog één en ander aan de baan gedaan kon worden om deze veilig en berijdbaar te maken voor het groot aantal MTB jeugdleden wat er inmiddels is. Zonder verwachting hebben we daarover een bericht op de groepsapp gezet met de vraag of er misschien ouders konden helpen op woensdagavond.

Met grote verbassing en misschien ook wel weer niet, bleek dat de opkomst van ouders onze stoutste verwachtingen te hebben overtroffen. Maarliefts 15 ouders en vrijwilligers hebben tijdens de eerste training van MTB Jeugd  hard gewerkt om de baan weer veilig te maken en vrij van onkruid, takken en wat nog meer.

Nieuwe MTB route op baan AXA

Als bonus is er naast de heuvel bij het busjehokje een extra singletrack gemaakt waar iedereen met een grote glimlach doorheen ging. We hopen de komende weken nog meer leuke stukjes parcours toe te kunnen voegen aan de AXA baan.

Lid worden van AXA?

lid worden

Lid worden kan vanaf 7 jaar! Ben je ge├»nteresseerd in wielrennen of mountainbiken en je wilt dat graag in groepsverband doen? Dan ben je bij AXA Valleirenners op de juiste plaats. Kom gerust een paar keer kijken of gratis meedoen om het te proberen.

lees meer

Vergunning heuvelrug

vergunning heuvelrug

Mountainbikers op de Utrechtse Heuvelrug hebben een vergunning nodig om er te kunnen fietsen. Het vignet kost 7,50 en is te koop bij winkels en horeca in de omgeving. Met de inkomsten wordt het onderhoud en de aanleg van fietsroutes betaald.

lees meer