2015 diploma robert jan helder

Op donderdagavond 5 november heeft Robert-Jan Herder, jeugdtrainer bij de AXA Valleirenners, zijn diploma Wielertrainer 2 van de KNWU in ontvangst mogen nemen.

De avond die door de KNWU werd georganiseerd werd afgetrapt door Technisch Directeur Thorwald Veneberg die naast het overbrengen van zijn felicitaties aan alle geslaagden, uitleg gaf over de training en begeleiding in de topsport. Daarna was het de beurt aan ex-prof Rob Harmeling die geïnterviewd werd over zijn eigen carrière en het belang van een juiste begeleiding van renners.

De AXA Valleirenners feliciteert Robert-Jan met zijn diploma en wenst hem veel succes in zijn verdere trainerscarrière en alle trainingsuren die hij gaat geven bij de AXA Valleirenners!

Lid worden van AXA?

lid worden

Lid worden kan vanaf 7 jaar! Ben je ge├»nteresseerd in wielrennen of mountainbiken en je wilt dat graag in groepsverband doen? Dan ben je bij AXA Valleirenners op de juiste plaats. Kom gerust een paar keer kijken of gratis meedoen om het te proberen.

lees meer

Vergunning heuvelrug

vergunning heuvelrug

Mountainbikers op de Utrechtse Heuvelrug hebben een vergunning nodig om er te kunnen fietsen. Het vignet kost 7,50 en is te koop bij winkels en horeca in de omgeving. Met de inkomsten wordt het onderhoud en de aanleg van fietsroutes betaald.

lees meer