De eerste plaats van de A groep stond al vast voor aanvang van de laatste wedstrijd. Daan van den Berg had al zoveel punten verzamelt dat hij half grieperig zijn rondjes achterin het peloton kon mee draaien. Voor de overige plekken kon echter nog wel volop gestreden worden, maar op een of andere manier was de strijdlust deze avond hoofdzakelijk in de sprints terug te zien. De een wat grieperig, de ander net griep gehad, sommige nog zware benen van een vol wedstrijdpaasweekend en andere gewoon nog door de winderige trainingsomstandigheden van het weekend waren de excuses achteraf. Frank Rijkhoff en Manuel Michielsen sprintte naar de overwinning van de avond, maar, de uitslagen konden geen verschil meer maken in de competitie uitslag.

UPDATE

Einduitslag en stand na 29 maart (Bekijk hem hier)

Stand na 22 maart 2016 (bekijk hem hier)

Stand na 15 maart 2016 (bekijk hem hier)

Stand na 8 maart 2016 (bekijk hem hier)

Stand na 1 maart 2016 (bekijk hem hier)

dinsdagavond comp 2016

dinsdagavond comp 2016 2

Na een snelle check op de puntentelling konden de volgende renners de bloemen in ontvangst nemen:

A Groep
1 Daan van den Berg
2 Wouter Renger
3 Victor Goené

 B Groep
1 Manuel Michielsen
2 Mitchell Vink
3 Stef ter Laak

Lid worden van AXA?

lid worden

Lid worden kan vanaf 7 jaar! Ben je ge├»nteresseerd in wielrennen of mountainbiken en je wilt dat graag in groepsverband doen? Dan ben je bij AXA Valleirenners op de juiste plaats. Kom gerust een paar keer kijken of gratis meedoen om het te proberen.

lees meer

Vergunning heuvelrug

vergunning heuvelrug

Mountainbikers op de Utrechtse Heuvelrug hebben een vergunning nodig om er te kunnen fietsen. Het vignet kost 7,50 en is te koop bij winkels en horeca in de omgeving. Met de inkomsten wordt het onderhoud en de aanleg van fietsroutes betaald.

lees meer