Het winterseizoen staat weer voor de deur en dat betekent dat het baanwielrenseizoen weer voor de deur staat. Hieronder vind je een uitnodiging voor de baan opstapdagen van het district KNWU midden. Deze trainingen staan onder leiding van Leo Adegeest en dmv deze trainingen kun je een beetje proeven van het baanwielrennen en kijken of je het leuk vindt.

Als je deze dagen met goed gevolg hebt afgelegd is het mogelijk om aan verdere baantrainingen van het district deel te nemen. Dus lijkt het je leuk? Geef je dan op bij Leo Adegeest via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het vervoer naar het Velodrome in Amsterdam is op basis van eigen vervoer, dit moet je dus zelf regelen.

Mocht je nog vragen hebben benader dan een van de trainers.


Zie onderstaande uitnodiging. Deze wordt binnenkort op de site van de KNWU geplaatst. Inschrijven kan vanaf heden


Baan Opstapdagen

Wie: cat 7 (geboorte jaar 2003), nieuwelingen en junioren
Wanneer 8 en 15 oktober van 12:00 - 15:00
Waar Velodrome Amsterdam


Inschrijven is mogelijke via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Er zijn maximaal 25 plaatsen, selectie obv inschrijfvolgorde,
Kosten: € 25,- voor beide dagen (bij aankomst te voldoen)
Baan fietsen zijn ter plaatsen te huur

De renners die met goed gevolg hebben deelgenomen aan de trainingen kunnen deelnemen aan de district baantrainingen in vanaf 22 okt. t/m eind december.

Lid worden van AXA?

lid worden

Lid worden kan vanaf 7 jaar! Ben je ge├»nteresseerd in wielrennen of mountainbiken en je wilt dat graag in groepsverband doen? Dan ben je bij AXA Valleirenners op de juiste plaats. Kom gerust een paar keer kijken of gratis meedoen om het te proberen.

lees meer

Vergunning heuvelrug

vergunning heuvelrug

Mountainbikers op de Utrechtse Heuvelrug hebben een vergunning nodig om er te kunnen fietsen. Het vignet kost 7,50 en is te koop bij winkels en horeca in de omgeving. Met de inkomsten wordt het onderhoud en de aanleg van fietsroutes betaald.

lees meer