Op zaterdag 29 september hebben Siebe, Nino en Falko deelgenomen aan het NCK in het Lauwersmeergebied (Groningen). Dit wordt altijd gezien als 'de afsluiter' van het wegseizoen. Ruim 150 teams uit alle verenigingen van Nederland deden mee aan deze ploegentijdrit. In de B categorie (nieuwelingen/junioren) startte onze jongens om precies 12.08 uur aan hun slopende en winderige (de vlaggen stonden strak) 32 kilometers. Na 20 km hadden zij een 18e tussentijd, maar moesten deze superstart bekopen in de laatste 10 km van de tijdrit. Deze laatste 10 km waren hoofdzakelijk wind tegen en zij finishte uiteindelijk als 34e. Een prima prestatie, aangezien zij met z'n drieën van start zijn gegaan, terwijl alle andere teams met vier renners startte.

Foto-HMSWLS4A1

Lid worden van AXA?

lid worden

Lid worden kan vanaf 7 jaar! Ben je geïnteresseerd in wielrennen of mountainbiken en je wilt dat graag in groepsverband doen? Dan ben je bij AXA Valleirenners op de juiste plaats. Kom gerust een paar keer kijken of gratis meedoen om het te proberen.

lees meer

Vergunning heuvelrug

vergunning heuvelrug

Mountainbikers op de Utrechtse Heuvelrug hebben een vergunning nodig om er te kunnen fietsen. Het vignet kost 7,50 en is te koop bij winkels en horeca in de omgeving. Met de inkomsten wordt het onderhoud en de aanleg van fietsroutes betaald.

lees meer