IMG 20170314 WA0007

Weekend van 11 en 12 Maart waren de Junioren van Axa en Tiel op trainingskamp in Limburg in Berg en Terbleyt. Van Axa waren dit Simon Vocking, en Mitchell Vink helaas moest Lars Mastebroek afzeggen vanwege een vervelende blessure verder waren er van Tiel Thymen Arensman,Tommie Jens Meeter,en Victor Hoog Antink en Hugo Heijer van t stadion Als begeleiders waren Marco Blom,Chris Meeter ( mechanicien) en Henny Vink mee. Onder een heerlijk zonnetje hebben we 2 mooie trainingsdagen gehad waarbij we allebei de dagen rond de 100 km hebben kunnen trainen met alle heuvels in de omgeving. Lekker getraind,gegeten en geslapen kortom was een gezellig weekend met dank aan de goede zorgen van de mechanieker Chris.

Lid worden van AXA?

lid worden

Lid worden kan vanaf 7 jaar! Ben je ge├»nteresseerd in wielrennen of mountainbiken en je wilt dat graag in groepsverband doen? Dan ben je bij AXA Valleirenners op de juiste plaats. Kom gerust een paar keer kijken of gratis meedoen om het te proberen.

lees meer

Vergunning heuvelrug

vergunning heuvelrug

Mountainbikers op de Utrechtse Heuvelrug hebben een vergunning nodig om er te kunnen fietsen. Het vignet kost 7,50 en is te koop bij winkels en horeca in de omgeving. Met de inkomsten wordt het onderhoud en de aanleg van fietsroutes betaald.

lees meer