Mitchell Vink en Lars Mastebroek lid van de axa valleirenners hebben zich in diverse wedstrijden weten te plaatsen voor het NK wegwielrennen voor junioren. ( jongens in de leeftijd van 17 en 18 jaar)

Het Ned.kampienschap word dit jaar gereden in s'Heerenberg in het Montferland, de junioren wedstrijd gaat over 135 km. In totaal zullen er 132 renners van start gaan, het parcours gaat over glooiend terrein en zal zeker selectief zijn.

Zowel Mitchell als Lars verkeren momenteel in een goede vorm, Mitchell werd afgelopen Zaterdag 5e in een koers in Belgie en Lars werd Zondag 8e in Erp.  Als 1e jaars junior verbaasd Mitchell zichzelf over zijn prestaties momenteel, door nu al in diverse koersen zijn prijzen mee te pakken geeft hem voldoende vertrouwen voor de komende wedstrijden. Als debutant hoop hij voorzichtig toch op een mooi resultaat komende Zaterdag. Lars Mastebroek die in zijn leeftijdscategorie behoort tot de top van Nederlands beste veldrijders in zijn leeftijdscategorie behoort, heeft zich ook weten te plaatsen voor dit kampioenschap. Het parkoers ligt Lars erg goed door zijn geringe gewicht en zijn klimmerscapaciteiten hoopt hij voor een stunt te gaan zorgen.

Stef ter Laak gekwalificeerd voor NK tijdrijden

Woensdag 21 juni zal Stef ter Laak AXA Valleirenners vertegenwoordigen op het NK tijdrijden bij de nieuwelingen. Het NK wordt verreden over 13,2 km te Montferland. De nieuwelingen starten als eerste vanaf 9.30. Stef heeft zich gekwalificeerd door 3e tenietdoen op het Districtskampioenschap tijdrijden. We wensen Stef veel succes.

Nederlands kampioenschap

Vanaf 17 juni t/m 25 juni 2017 staat het Montferland in het teken van het Nederlands kampioenschap en gerelateerde evenementen. Tijdens de kampioenschappen wordt er gestreden om de nationale titels op de weg en op de tijdrit door de elite mannen, vrouwen, beloften, junioren en nieuwelingen. Bekijk de site van de www.knwu.nl voor het programma.

 

lars mitchell

stef nk 2017

 

Lid worden van AXA?

lid worden

Lid worden kan vanaf 7 jaar! Ben je ge├»nteresseerd in wielrennen of mountainbiken en je wilt dat graag in groepsverband doen? Dan ben je bij AXA Valleirenners op de juiste plaats. Kom gerust een paar keer kijken of gratis meedoen om het te proberen.

lees meer

Vergunning heuvelrug

vergunning heuvelrug

Mountainbikers op de Utrechtse Heuvelrug hebben een vergunning nodig om er te kunnen fietsen. Het vignet kost 7,50 en is te koop bij winkels en horeca in de omgeving. Met de inkomsten wordt het onderhoud en de aanleg van fietsroutes betaald.

lees meer