dk-veldrijden-3-5-2012

Op zaterdag 3 november zijn op het parcours van de Nedereindseberg de Districtkampioenschappen verreden. Door de regenval van de afgelopen dagen en gedurende de wedstrijd was het parkoers enorm zwaar geworden. Bij de meisjes nieuwelingen behaalde Myrthe Willemsen een schitterende tweede plaats. Ook bij de Masters 50+ behaalde Ger Koenen een verdienstelijke tweede plaats. Deze categorie had overigens het grootste deelnemers aantal, zelfs onze voorzitter Jaco Oussoren durfde de uitdaging aan. Verder reden ook Nino Stuivenberg als 1e jaars belofte mee en Falko den Hartog en Mathijs van Rijnsoever als junior. Helaas konden zij nog niet mee strijden om het ere metaal.

Lid worden van AXA?

lid worden

Lid worden kan vanaf 7 jaar! Ben je ge├»nteresseerd in wielrennen of mountainbiken en je wilt dat graag in groepsverband doen? Dan ben je bij AXA Valleirenners op de juiste plaats. Kom gerust een paar keer kijken of gratis meedoen om het te proberen.

lees meer

Vergunning heuvelrug

vergunning heuvelrug

Mountainbikers op de Utrechtse Heuvelrug hebben een vergunning nodig om er te kunnen fietsen. Het vignet kost 7,50 en is te koop bij winkels en horeca in de omgeving. Met de inkomsten wordt het onderhoud en de aanleg van fietsroutes betaald.

lees meer