Truus Vink is tijdens de 22e editie van het Sportgala in Veenendaal in het zonnetje gezet als vrijwilligster van de AXA Valleirenners. Op deze manier wilde de vereniging haar bedanken voor haar inzet binnen de jeugdsectie. Gedurende het hele sportgala kwam de aandacht voor vrijwilligers geregeld terug. Vrijwilligers zijn enorm belangrijk in elke sporttak en daarom werden naast Truus Vink nog 8 andere gehuldigd.

                              Foto-SUBAAPBW1                          Foto-XZWQOBZL1

Feest was het ook voor Jorik van Egdom. De triatleet die trainingslid is bij de AXA Valleirenners won voor de derde keer op rij een trofee. Eerst als talent van het jaar en nu voor de tweede keer als sportman van het jaar.

Mark Hammersma, ook trainingslid bij de AXA Valleirenners, die genomineerd was als sporttalent zag deze prijs aan zich voorbij gaan naar zijn VZC E&P clubgenoot Ruben van Leeuwen. Hij werd dit jaar als zwemmer gekozen tot Sporttalent.

Bij de jeugdploegen ging de prijs naar de E-jeugd waterpolo van VZC E&P. Zij werden Nederlands kampioen. Ons jeugdlid Lucas Goene, die ook actief is als wedstrijdrenner bij de AXA Valleirenners speelde het afgelopen jaar ook mee in deze wedstrijdsport.

De hele avond werd gepresenteerd door Tom van ’t Hek. Daarnaast was ook het lokale supertalent Eyelar, dat onlangs nog hoge ogen gooide in het tv-programma The Voice of Holland. Van een ander tv-programma zijn de Belgische heren DDF Crew bekend. Met hun touwspringact kregen ze de handen van het publiek op elkaar. Dat lukte ook Dance Company Flashdance uit Veenendaal. Maar de grote klapper was absoluut Berget Lewis. Zij maakte het gala tot een groot feest.

Wij willen Truus Vink nogmaals bedanken voor haar inzet bij de jeugdafdeling en Jorik, Mark en Lucas van harte feliciteren met hun nominaties en prijzen.

Lid worden van AXA?

lid worden

Lid worden kan vanaf 7 jaar! Ben je geïnteresseerd in wielrennen of mountainbiken en je wilt dat graag in groepsverband doen? Dan ben je bij AXA Valleirenners op de juiste plaats. Kom gerust een paar keer kijken of gratis meedoen om het te proberen.

lees meer

Vergunning heuvelrug

vergunning heuvelrug

Mountainbikers op de Utrechtse Heuvelrug hebben een vergunning nodig om er te kunnen fietsen. Het vignet kost 7,50 en is te koop bij winkels en horeca in de omgeving. Met de inkomsten wordt het onderhoud en de aanleg van fietsroutes betaald.

lees meer