Op zaterdag 12 januari zijn de volgende renners van onze vereniging van start gegaan bij het NK veldrijden. Myrthe Willemsen bij de nieuwelingen meisjes, Carlos Schreuders bij de nieuwelingen jongens en Ger Koenen Masters 50+.

Foto-E7ZZFOLT1

 

Het parcours zanderig en een klein beetje aangevroren, maar wel een technisch parcours. Myrthe Willemsen mocht om 10:30 uur als eerste van start. Ze heeft een hele mooie wedstrijd gereden en is als achtste gefinished.

Carlos Schreuder had helaas in de eerste ronde al pech met zijn fiets en heeft daardoor niet zijn wedstrijd kunnen rijden. Heel erg jamer voor Carlos.

Ger Koenen heeft een geweldige koers gereden en is als 6e geëindigd. 

image

 

Martijn Budding en Tim Ariesen beide nog trainingsleden bij de de AXA Valleirenner zette ook een prachtige prestatie neer. Martijn werd bij de junioren achter Mathieu van der Poel tweede en Tim werd als eerste jaars Belofte renner keurig 9e.

Lid worden van AXA?

lid worden

Lid worden kan vanaf 7 jaar! Ben je geïnteresseerd in wielrennen of mountainbiken en je wilt dat graag in groepsverband doen? Dan ben je bij AXA Valleirenners op de juiste plaats. Kom gerust een paar keer kijken of gratis meedoen om het te proberen.

lees meer

Vergunning heuvelrug

vergunning heuvelrug

Mountainbikers op de Utrechtse Heuvelrug hebben een vergunning nodig om er te kunnen fietsen. Het vignet kost 7,50 en is te koop bij winkels en horeca in de omgeving. Met de inkomsten wordt het onderhoud en de aanleg van fietsroutes betaald.

lees meer