602746 120617334780682 966342750 nZaterdag 26 januari 2013 is het Nederlands Kampioenschap veldrijden verreden in Moergestel. Het was een zeer koude dag, het parcours was sneeuwvrij, hard en snel. Helaas voor Mees, maar vanwege griep afgelopen week is hij niet gestart. Lars mocht als eerste namens AXA Valleirenners van start, Lars is zesde geworden in categorie 2. Geweldig gedaan! Fleur, categorie 3 finiste als 5e bij de meiden. Stef, Lucas en Nard zijn gestart in categorie 5, ook alle drie mooie resultaten behaald, Nard, 7e, Stef 8e en Lucas 24e. En Victor werd in de afsluitende wedstrijd 20e in categorie 7. Kortom alle AXA helden hebben weer geweldig gepresteerd op dit landelijke podium. Zaterdag 2 februari a.s. wordt het clubkampioenschappen verreden op het clubparcours, en dan weer op naar het wegseizoen!

Lid worden van AXA?

lid worden

Lid worden kan vanaf 7 jaar! Ben je ge├»nteresseerd in wielrennen of mountainbiken en je wilt dat graag in groepsverband doen? Dan ben je bij AXA Valleirenners op de juiste plaats. Kom gerust een paar keer kijken of gratis meedoen om het te proberen.

lees meer

Vergunning heuvelrug

vergunning heuvelrug

Mountainbikers op de Utrechtse Heuvelrug hebben een vergunning nodig om er te kunnen fietsen. Het vignet kost 7,50 en is te koop bij winkels en horeca in de omgeving. Met de inkomsten wordt het onderhoud en de aanleg van fietsroutes betaald.

lees meer