2013-nieuwe-fietsen

Januari 2013 | De jeugdafdeling binnen de wedstrijdafdeling van de AXA Valleirenners blijft groeien. Om ook de jeugd van 8 t/m 13 jaar, die nog niet over een eigen race en/of veldcross fiets beschikt eens met deze tak van sport kennis te laten maken, heeft de AXA-Valleirenners vier nieuwe topklasse veldcross fietsen aangeschaft bij Rijkhoff Wielersport . In het winterseizoen, dat van oktober tot aan februari loopt, kan op deze fietsen kennis gemaakt worden met het fenomeen veldcrossen (op eigen parcours), zonder dat direct een eigen fiets nodig is. In de rest van het jaar zullen de fietsen, na een kleine aanpassing, dienst doen als racefiets, waarbij op de eigen baan getraind kan worden. Tegen een kleine vergoeding kan een maand lang bij de AXA Valleirenners getraind worden op één van de huurfietsen. Wil je meer informatie over het huren, neem dan contact op met AXA

Lid worden van AXA?

lid worden

Lid worden kan vanaf 7 jaar! Ben je geïnteresseerd in wielrennen of mountainbiken en je wilt dat graag in groepsverband doen? Dan ben je bij AXA Valleirenners op de juiste plaats. Kom gerust een paar keer kijken of gratis meedoen om het te proberen.

lees meer

Vergunning heuvelrug

vergunning heuvelrug

Mountainbikers op de Utrechtse Heuvelrug hebben een vergunning nodig om er te kunnen fietsen. Het vignet kost 7,50 en is te koop bij winkels en horeca in de omgeving. Met de inkomsten wordt het onderhoud en de aanleg van fietsroutes betaald.

lees meer