clubkamp-2014

Donderdag 10 Juli vonden de clubkampioenschappen plaats voor de jeugd. Het was nog even spannend of het door kon gaan vanwege het onvoorspelbare weer, maar om 15:30 hebben we toch groen licht gegeven. Daar hebben we geen spijt van gehad! Het was een ontspannen avond waarbij prestaties hand in hand gingen met gezelligheid. Ook waren er een flink aantal ouders die assisteerden of gewoon gezellig een praatje maakten. We hebben wel enorm geluk gehad met het weer, want terwijl de kinderen lekker aan het fietsen waren, spoelde men bij de Rijnweek in Rhenen bijna de Rijn in vanwege hevige regenval.

Het was wel erg heet en klam. De kinderen hadden daar blijkbaar minder last van, wat het ene na het ander PR sneuvelde in het fietsgeweld. De kinderen hadden verschillende uitdagingen welke ze aan mochten gaan: Een proloog van 1200 meter (1 ronde), een Quiz, een behendigheidstest, een sprint over 100 meter en uiteraard een criterium. Op elk onderdeel waren er punten te verdienen en met de totaalscore kon het eindklassement opgemaakt worden.

Als afsluiting uiteraard de prijsuitreiking en natuurlijk nog een heerlijk ijsje. Iedereen hartelijk dank voor de hulp en/of gezelligheid!

Uiteraard hebben we ook flink wat beeld geschoten, bekijk ze hier.

Bekijk ook

De rondetijden

De 100 meter sprint

De jurylijsten

Lid worden van AXA?

lid worden

Lid worden kan vanaf 7 jaar! Ben je ge├»nteresseerd in wielrennen of mountainbiken en je wilt dat graag in groepsverband doen? Dan ben je bij AXA Valleirenners op de juiste plaats. Kom gerust een paar keer kijken of gratis meedoen om het te proberen.

lees meer

Vergunning heuvelrug

vergunning heuvelrug

Mountainbikers op de Utrechtse Heuvelrug hebben een vergunning nodig om er te kunnen fietsen. Het vignet kost 7,50 en is te koop bij winkels en horeca in de omgeving. Met de inkomsten wordt het onderhoud en de aanleg van fietsroutes betaald.

lees meer