Op zaterdag 2 februari is het VELD en MTB Jeugd Clubkampioenschap verreden als afsluiter van het veldseizoen. Iedereen met een veldfiets of ATB kon deelnemen aan de drie individuele onderdelen en één gezamenlijk onderdeel namelijk;

1. Tijdrit van 1,5 km over het veldparkoers

2. Sprint van 200 meter met drie bochten

3. Zandbak doorsteken

4. Gezamenlijke wedstrijd

Om 8.45 uur werden alle renners verwacht in het clubhuis, maar op dat moment sneeuwde het nog behoorlijk. Gelukkig waren de weersverwachtingen dit keer helemaal goed voorspeld, want precies een kwartier voor de start hield het op met sneeuwen en had de weg nog even de tijd om te drogen.

Eerst werden alle individuele onderdelen gereden, waarna alle renners zich weer even konden opwarmen voor de finale. Na alle onderdelen had Rijk voor iedereen een lekker broodje knakworst of hamburger klaar staan. Toen iedereen weer wat energie had opgedaan werden de prijzen uitgereikt en hebben we nog een mooie groepsfoto gemaakt.

Al met al weer een geslaagde dag, waarbij iedereen weer heel goed zijn best heeft gedaan. Volgend jaar voor iedereen een herkansing!

Kijk in het fotoalbum voor de fot's van deze dag.

Uitslagen

 

Lid worden van AXA?

lid worden

Lid worden kan vanaf 7 jaar! Ben je geïnteresseerd in wielrennen of mountainbiken en je wilt dat graag in groepsverband doen? Dan ben je bij AXA Valleirenners op de juiste plaats. Kom gerust een paar keer kijken of gratis meedoen om het te proberen.

lees meer

Vergunning heuvelrug

vergunning heuvelrug

Mountainbikers op de Utrechtse Heuvelrug hebben een vergunning nodig om er te kunnen fietsen. Het vignet kost 7,50 en is te koop bij winkels en horeca in de omgeving. Met de inkomsten wordt het onderhoud en de aanleg van fietsroutes betaald.

lees meer