Vanaf 2 april gaat de zomertijd weer in, dus langer LICHT!!!!
Dit gaan we natuurlijk optimaal benutten en starten daarom de trainingen elke dinsdag om 19.00 uur (bij goed weer).

In principe is het speciaal voor de nieuwelingen en junioren, maar natuurlijk mogen alle wedstrijdleden hieraan deelnemen. De bedoeling is dat we om 19.00 uur verzamelen bij het clubhuis van de AXA-Valleirenners. Vanuit hier gaan we eerst 45 min op de weg trainen, waarna we om 19.45 uur de baan op gaan om de training te vervolgen. De totale training zal dus twee uur duren. Het intensieve gedeelte blijft voornamelijk op de baan liggen. De eerste 45 minuten zullen hoofdzakelijk gebruikt worden voor leuke oefenvormen en het infietsen.

Dus iedereen aanstaande dinsdag verzamelen om 19.00 uur bij het clubhuis! Let op! Er start ook een grote groep van de toerafdeling op dat tijdstip, zorg dat je in de juiste groep aansluit.
 
De trainingstijd vanaf 19.00 uur zal apart worden aangegeven op teamwebs, zodat bij slecht weer de activiteit afzonderlijk geannuleerd kan worden.

Wil je kennis maken met de wielrensport en ben je tussen de 15 en 18 jaar sluit je dan bij ons aan op deze trainingstijd! Ben je 14 jaar of jonger, ga dan eens langs tijdens onze jeugd trainingstijden.

Lid worden van AXA?

lid worden

Lid worden kan vanaf 7 jaar! Ben je ge├»nteresseerd in wielrennen of mountainbiken en je wilt dat graag in groepsverband doen? Dan ben je bij AXA Valleirenners op de juiste plaats. Kom gerust een paar keer kijken of gratis meedoen om het te proberen.

lees meer

Vergunning heuvelrug

vergunning heuvelrug

Mountainbikers op de Utrechtse Heuvelrug hebben een vergunning nodig om er te kunnen fietsen. Het vignet kost 7,50 en is te koop bij winkels en horeca in de omgeving. Met de inkomsten wordt het onderhoud en de aanleg van fietsroutes betaald.

lees meer