Na het verrijden van de derde en vierde wedstrijd zijn de Clubkampioenen van 2013 bekend geworden. Door het slechte weer van de afgelopen periode viel de animo erg tegen en de vraag is dan ook of het volgend jaar in dit concept nog georganiseerd zal gaan worden. Gelukkig zijn er altijd nog een paar renners die wel de moeite nemen en de uitdagingen aan durven te gaan om er een leuke strijd van te maken.

Op donderdag 6 juni werden de Proloog en de Sprint verreden. Door de gunstige weersomstandigheden konden er goede tijden worden neergezet. Tijdens de Sprint vielen de tijden nog wat tegen, maar bij de Proloog werden er goede Persoonlijke Records gereden. Vooral door Lars van Unen, die het Nieuwelingen Record van Joey van Manen uit de boeken reed. Lars reed een uitstekende 1200 meter met een gemiddelde van bijna 45 km/uur.

De kampioenen van 2013 zijn:

Categorie Elite/Belofte/Amateurs: Zebulon Spruijt

Categorie Junioren/Sportklasse/Masters 40/50+: Joey van Manen

Categorie Dames/Nieuwelingen/Masters 60+: Jochem Hak

Einduitslag Clubkampeioenschappen

Ronde Record Klassement

100 meter Sprint Klassement

Lid worden van AXA?

lid worden

Lid worden kan vanaf 7 jaar! Ben je ge├»nteresseerd in wielrennen of mountainbiken en je wilt dat graag in groepsverband doen? Dan ben je bij AXA Valleirenners op de juiste plaats. Kom gerust een paar keer kijken of gratis meedoen om het te proberen.

lees meer

Vergunning heuvelrug

vergunning heuvelrug

Mountainbikers op de Utrechtse Heuvelrug hebben een vergunning nodig om er te kunnen fietsen. Het vignet kost 7,50 en is te koop bij winkels en horeca in de omgeving. Met de inkomsten wordt het onderhoud en de aanleg van fietsroutes betaald.

lees meer