Jeugdmeerdaagse Emmen 9 mei t/m 13 mei 2013
Jeugdleden van AXA Valleirenners hebben dit jaar weer succesvol gestreden tijdens de jeugdmeerdaagse te Emmen. Dit is een heel leuk wielerevenement voor de jeugd. Van onze club hebben de volgende renners meegedaan aan de meerdaagse: Victor, Martijn, Mitchell, Mees, Stef, Nard, Lucas en Fleur en de jongste van ons allemaal Lars.
Fleur catergorie 3 heeft tijdens de eerste wedstrijd een tijdrit de gele trui veroverd, oh wat waren we als club trots! Maar helaas ze heeft de trui verloren maar is nog op een hele mooie derde plaatst geeindigd in het eindklassement. De jongens hebben ook goed gefiets en Stef en Mees hebben nog dagprijzen gewonnen. Martijn, Victor, Nard, Lucas en Mitchel en Lars hebben ook heel goed meegedaan, kortom we zijn trost op onze jeugdrenners ze hebben heel goed gekoerst! 

Lid worden van AXA?

lid worden

Lid worden kan vanaf 7 jaar! Ben je ge├»nteresseerd in wielrennen of mountainbiken en je wilt dat graag in groepsverband doen? Dan ben je bij AXA Valleirenners op de juiste plaats. Kom gerust een paar keer kijken of gratis meedoen om het te proberen.

lees meer

Vergunning heuvelrug

vergunning heuvelrug

Mountainbikers op de Utrechtse Heuvelrug hebben een vergunning nodig om er te kunnen fietsen. Het vignet kost 7,50 en is te koop bij winkels en horeca in de omgeving. Met de inkomsten wordt het onderhoud en de aanleg van fietsroutes betaald.

lees meer