Hierbij wil ik jullie vereniging graag uitnodigen voor het NK MTB team relay dat op zondag 16 juni tijdens het Papendal Bike Event zal worden verreden.

 Het MTB Team Relay is een spectaculair onderdeel waarbij teams van 4 personen (1 vrouw en 1 man 19- en 1 vrouw en 1 man 19+) in estafettevorm ieder 2x het MTB parkoers (á ongeveer 3km) afleggen.

Tijdens het evenement zal er een NK zijn voor KNWU/UCI teams en daarnaast een apart NK voor KNWU verenigingen (clubs). Licentiehouders kunnen zowel uitkomen in het NK voor teams (ook als zij niet officieel deel uitmaken van dit team) alsmede voor het NK voor verenigingen. Om deel te nemen aan het NK voor clubs dienen de renners wel de naam van de desbetreffende vereniging op de licentie hebben staan.

Naast dit officiële NK MTB team relay is er ook een wedstrijd voor bedrijven en vrienden teams (sportieve fietser). De samenstelling van deze teams is vrij met enige voorwaarde dat het wel uit 4 renners moet bestaan.

Voorlopig programma:

MTB team relay (Sportieve Fietser)         – 10.00 – 11.30 uur

NK MTB team relay (verenigingen)          – 11.30 – 12.30 uur

NK MTB team relay (teams)                   – 12.30 – 13.30 uur

 

Inschrijven kan door de teamnaam plus gegevens van de rijders (naam, geboortedatum, woonplaats, emailadres, licentienummer) door te geven aan Geeske van Wijk, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Inschrijven kost €50,- per team, hiervoor ontvang je een factuur, na inschrijving ontvangt het team ook 4 kaarten (á €25,- p.p.) voor de BMX Supercross. De BMX Supercross wordt ook gedurende het weekend van 15 en 16 juni verreden op Papendal en op zondagmiddag is de finale.

Lid worden van AXA?

lid worden

Lid worden kan vanaf 7 jaar! Ben je geïnteresseerd in wielrennen of mountainbiken en je wilt dat graag in groepsverband doen? Dan ben je bij AXA Valleirenners op de juiste plaats. Kom gerust een paar keer kijken of gratis meedoen om het te proberen.

lees meer

Vergunning heuvelrug

vergunning heuvelrug

Mountainbikers op de Utrechtse Heuvelrug hebben een vergunning nodig om er te kunnen fietsen. Het vignet kost 7,50 en is te koop bij winkels en horeca in de omgeving. Met de inkomsten wordt het onderhoud en de aanleg van fietsroutes betaald.

lees meer