Op zondag 9 juni is in Hoorn het Nederlands Kampioenschap op de weg verreden voor de jeugd. De jeugd heeft zich door middel van selectiewedstrijden moeten selecteren voor het Nederlands Kampioenschap. Dit jaar hebben de volgende renners zich geselecteerd, Victor, Mees, Mitchell, Kirsten, Stef, Nard, Fleur en Lars.

Het was een geweldig evenement en erg goed georganiseerd, alle renners hebben enorm genoten van de dag. Fleur Nagtegaal categorie drie heeft als enige AXA renner een beker in ontvangst mogen nemen op het podium, ze is als 6e geëindigd. 

463815 471952119565490 838650816 o-2

 

Lid worden van AXA?

lid worden

Lid worden kan vanaf 7 jaar! Ben je geïnteresseerd in wielrennen of mountainbiken en je wilt dat graag in groepsverband doen? Dan ben je bij AXA Valleirenners op de juiste plaats. Kom gerust een paar keer kijken of gratis meedoen om het te proberen.

lees meer

Vergunning heuvelrug

vergunning heuvelrug

Mountainbikers op de Utrechtse Heuvelrug hebben een vergunning nodig om er te kunnen fietsen. Het vignet kost 7,50 en is te koop bij winkels en horeca in de omgeving. Met de inkomsten wordt het onderhoud en de aanleg van fietsroutes betaald.

lees meer