tour-du-achterveld-2013

Op maandag 22 juli t/m 27 juli 2013 hebben de volgende leden van onze vereiniging deelgenomen aan de Tour de Junior te Achterveld, Melvin,Stef, Lucas en Mees (categorie 5 & 6), Victor, Martijn en Myrthe (Categorie 7 en nieuwelingen-meisjes). Gedurende deze week werden er verschillende ettapes verreden zoals tijdritten, criteriums, een omloop en een klassieker. In totaal zijn er negen wedstrijden verreden. De deelnemers werden onderverdeeld in verschillende ploegen, en daarbij was het mogeljk om middels het ploegenklassement een prijs te bemachtigen. Stef heeft met zijn ploeg de 3e prijs behaald. Myrthe heeft ook verschillende podiumplekken weten te bemachtigen en heeft met volle overtuiging getreden voor de groene trui, in dit klassement is Myrthe als 2e geëindigd. Iedereen heeft goed gereden, we zijn trots op jullie. 

Voor meer informatie zoals foto's en filmpjes zie http://www.tourdejunior.nl 

Lid worden van AXA?

lid worden

Lid worden kan vanaf 7 jaar! Ben je geïnteresseerd in wielrennen of mountainbiken en je wilt dat graag in groepsverband doen? Dan ben je bij AXA Valleirenners op de juiste plaats. Kom gerust een paar keer kijken of gratis meedoen om het te proberen.

lees meer

Vergunning heuvelrug

vergunning heuvelrug

Mountainbikers op de Utrechtse Heuvelrug hebben een vergunning nodig om er te kunnen fietsen. Het vignet kost 7,50 en is te koop bij winkels en horeca in de omgeving. Met de inkomsten wordt het onderhoud en de aanleg van fietsroutes betaald.

lees meer