Op zaterdag 21 september hebben vele vrijwilligers zich ingezet om het veldparkoers klaar te maken voor het nieuwe seizoen. Met behulp van een shovel zijn de heuveltjes allemaal weer mooi breed gemaakt. Ook is er een nieuwe afdaling gemaakt om zo nog meer trainings mogelijkheden te kunnen creëren.

Op het lange rechte stuk zijn twee series van vier balken gemaakt. Voor de jonge renners zijn ze 20cm hoog en voor de oudere jeugd en senioren 40 cm. Daarnaast is al het hoge gras weggehaald en de struiken netjes gesnoeid. Er is hard gewerkt en het is een schitterend parkoers geworden voor het seizoen 2013/2014.

Eerste training is op dinsdag 1 oktober 2013 van 18.30 tot 19.45 voor alle categorieën.

Het hele parkoers is verlicht!

 

Parkoers 2013-2014

 

 

Lid worden van AXA?

lid worden

Lid worden kan vanaf 7 jaar! Ben je geïnteresseerd in wielrennen of mountainbiken en je wilt dat graag in groepsverband doen? Dan ben je bij AXA Valleirenners op de juiste plaats. Kom gerust een paar keer kijken of gratis meedoen om het te proberen.

lees meer

Vergunning heuvelrug

vergunning heuvelrug

Mountainbikers op de Utrechtse Heuvelrug hebben een vergunning nodig om er te kunnen fietsen. Het vignet kost 7,50 en is te koop bij winkels en horeca in de omgeving. Met de inkomsten wordt het onderhoud en de aanleg van fietsroutes betaald.

lees meer