logo-lavitaDe fietsconditie op peil houden in de wintermaanden? Speciaal voor AXA Valleirenners is er een mooie aanbieding tot stand gekomen om van oktober t/m maart bij LaVita Lifestyleclub indoor te fietsen. Gedurende deze 6 maanden kunnen AXA Valleirenners 1x per week Spinnen/RPM-en voor slechts €20,- per maand. Wil je vaker fietsen of extra krachttraining doen? Dat kan! Voor €25,- per maand kun je 8x per maand aan de slag! 

Meer info? Neem contact op met LaVita Lifestyleclub via 0318-745945 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wil je je direct inschrijven dan kan dat aan de receptie van LaVita Lifestyleclub, Sportlaan 7. Neem je NTFU/KNWU lidmaatschapspas wel even mee ter legitimatie!

Lid worden van AXA?

lid worden

Lid worden kan vanaf 7 jaar! Ben je geïnteresseerd in wielrennen of mountainbiken en je wilt dat graag in groepsverband doen? Dan ben je bij AXA Valleirenners op de juiste plaats. Kom gerust een paar keer kijken of gratis meedoen om het te proberen.

lees meer

Vergunning heuvelrug

vergunning heuvelrug

Mountainbikers op de Utrechtse Heuvelrug hebben een vergunning nodig om er te kunnen fietsen. Het vignet kost 7,50 en is te koop bij winkels en horeca in de omgeving. Met de inkomsten wordt het onderhoud en de aanleg van fietsroutes betaald.

lees meer