Zondag 29 september 2013 hebben Myrthe Willemsen, Anouk Spies en Maaike de Heij de eerste veldrit gereden van het nieuwe seizoen. Anouk 1e jaars nieuweling en Maaike 2e jaars nieuweling zijn beide lid geworden van onze vereniging, welkom en heel veel succes met de komende wedstrijden. De veldrit in Dordrecht was een heel snel rondje, de meiden hebben een mooie strijd geleverd en hebben de volgende uitslagen gerreden: Anouk 15e, Maaike 11e en Myrthe 19e. Carlos Schreuder, junior was ook van de partij, hij heeft een goede wedstrijd gereden en is geëindigd als 30e.

Als je de meiden wilt online volgen klik dan hier:http://www.axacyclingladies.blogspot.nl

Could not load widget with the id 9.

Lid worden van AXA?

lid worden

Lid worden kan vanaf 7 jaar! Ben je geïnteresseerd in wielrennen of mountainbiken en je wilt dat graag in groepsverband doen? Dan ben je bij AXA Valleirenners op de juiste plaats. Kom gerust een paar keer kijken of gratis meedoen om het te proberen.

lees meer

Vergunning heuvelrug

vergunning heuvelrug

Mountainbikers op de Utrechtse Heuvelrug hebben een vergunning nodig om er te kunnen fietsen. Het vignet kost 7,50 en is te koop bij winkels en horeca in de omgeving. Met de inkomsten wordt het onderhoud en de aanleg van fietsroutes betaald.

lees meer