Op woensdagavond 16 juli (stond eerst gepland op 9 juli maar is vanwege het natte weer verzet) organiseren de 'Valleirenners ladies' een 'open trainingsavond'  op de wielerbaan van AXA Valleirenners. Elke dame uit Veenendaal eo die in bezit is van een racefiets en helm is van harte welkom. 

Altijd willen leren om de bocht perfect aan te snijden? Of te ervaren hoe het is om in een groep of waaier te rijden? Deze trainingsavond staat in het teken van fietstechniek en behendigheid. Als afsluiter gaan we met elkaar de strijd aan in een tijdritje op de wielerbaan. Wil je kennismaken met de ladies trainingsgroep, dan is dit een perfecte avond. We verwelkomen je graag! 

Start is om 18.30 uur bij het AXA clubhuis aan de Waardgelder in Veenendaal. Meer info over de ladies trainingsgroep vind je op www.axavalleirenners.nl/ladies.

We willen graag weten op hoeveel dames we kunnen rekenen, dus aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tot woensdag 16 juli! 

image

 

 

 

 

Lid worden van AXA?

lid worden

Lid worden kan vanaf 7 jaar! Ben je ge├»nteresseerd in wielrennen of mountainbiken en je wilt dat graag in groepsverband doen? Dan ben je bij AXA Valleirenners op de juiste plaats. Kom gerust een paar keer kijken of gratis meedoen om het te proberen.

lees meer

Vergunning heuvelrug

vergunning heuvelrug

Mountainbikers op de Utrechtse Heuvelrug hebben een vergunning nodig om er te kunnen fietsen. Het vignet kost 7,50 en is te koop bij winkels en horeca in de omgeving. Met de inkomsten wordt het onderhoud en de aanleg van fietsroutes betaald.

lees meer