Dinsdagavond was het zover, de nacht van Woerden een speciale veldrit in de avond. Onze nieuwelingen meiden, Anouk, Maaike en Myrthe zijn gestart. Ze staan aan de start met de topfavorieten van de wereld en onze wereldkampioen Marianne Vos. Heel speciaal en dit maakt de wedstrijd extra bijzonder. De veldrit ging over een mooi parcours door het centrum en het park van Woerden. Helaas voor Anouk een valpartij, dus moest ze de wedstrijd staken. Ze had wel een goede start en reed mooi voorin, klasse!

Maaike heeft een mooie koers gereden maar ook is zij twee keer gevallen, maar desondanks heeft ze de wedstrijd goed uitgereden. Op dit moment is de uislag nog niet bekend. Myrthe Willemsen had een goede start en heeft goed gereden maar is uiteindenlijk uit de wedstrijd gehaald, dit vanwege de 80% regeling. Meiden weer klasse gedaan, succes bij de volgende wedstrijd.

2013-nacht-van-woerden-01

2013-nacht-van-woerden-02

Lid worden van AXA?

lid worden

Lid worden kan vanaf 7 jaar! Ben je ge├»nteresseerd in wielrennen of mountainbiken en je wilt dat graag in groepsverband doen? Dan ben je bij AXA Valleirenners op de juiste plaats. Kom gerust een paar keer kijken of gratis meedoen om het te proberen.

lees meer

Vergunning heuvelrug

vergunning heuvelrug

Mountainbikers op de Utrechtse Heuvelrug hebben een vergunning nodig om er te kunnen fietsen. Het vignet kost 7,50 en is te koop bij winkels en horeca in de omgeving. Met de inkomsten wordt het onderhoud en de aanleg van fietsroutes betaald.

lees meer