AXA-jeugd

9 November 2013 was het dan eindelijk zover: het feest ter ere van het 45 jarige bestaan van de AXA Valleirenners! Vooraf waren we nog een beetje nerveus voor het weer, want voor de jeugd werd er 's middags een MTB/ Cyclocross clinic gegeven door Bart Brentjens en Hans Becking. Het weer was echter prachtig en dus werd er volop gelachen en geleerd onder leiding van de ex- olympisch kampioen.

Bovendien werden de kinderen getrakteerd op een prachtig deelnameshirt en armbandje van de AXA Valleirenners en een leuke Bidon van Bart Brentjens. Daarna konden de kinderen genieten van een taartenbuffet. De ouders van de kinderen hadden elk een lekkere taart, cakejes of andere lekkernijen gemaakt welke met verve verorbert werden.

Toen nog een heerlijk buffet + nagerecht voor zowel jong als oud, en nog een leuke feestavond met muziek. Toen kwam de regen al met bakken uit de lucht, dus we hebben 's middags ontzettend geluk gehad. Deze dag was top georganiseerd door de "feestcommissie", wij willen ze dan ook hartelijk danken voor de perfecte organisatie. Op naar de volgende 45 jaar!

Lid worden van AXA?

lid worden

Lid worden kan vanaf 7 jaar! Ben je ge├»nteresseerd in wielrennen of mountainbiken en je wilt dat graag in groepsverband doen? Dan ben je bij AXA Valleirenners op de juiste plaats. Kom gerust een paar keer kijken of gratis meedoen om het te proberen.

lees meer

Vergunning heuvelrug

vergunning heuvelrug

Mountainbikers op de Utrechtse Heuvelrug hebben een vergunning nodig om er te kunnen fietsen. Het vignet kost 7,50 en is te koop bij winkels en horeca in de omgeving. Met de inkomsten wordt het onderhoud en de aanleg van fietsroutes betaald.

lees meer