Maar liefst 10 jeugd AXA Valleirenners en 3 trainingsleden stonden bij Berghem aan de start
Het was koud en grijs afgelopen zaterdag in Berghem, maar in ons AXA-hart was het warm en scheen het zonnetje uitbundig. Maar liefst 10 AXA Valleirenners en 3 trainingsleden stonden er aan de start bij deze KNWU wedstrijd. Een ongekend hoog aantal en een mooi voorbeeld van de groeiende jeugd afdeling van de AXA Valleirenners. Voor een aantal jonge renners was het hun eerste wedstrijd op het landelijke podium, maar de prestaties waren er niet minder om. Er werd hard gereden en flink gesprongen op dit verder vlakke parcours. Ook waren er wat kleine tegenslagen, Dennis viel in de eerste ronde en verloor zo wat plekjes, en Melvin had een aantal keren pech waardoor hij veel tijd verloor. Met de motivatie zit het wel goed, want beide hebben met opgeheven hoofd de wedstrijd uitgereden en een mooie klassering geboekt.

De uitslagen waren als volgt:

- Cat. 3: Lars 14e, Dennis 17e en Julian 21e
- Cat. 4: Fleur 5e en Wessel 27e
- Cat. 6: Stef 5e, Nard 8e, Diego 26e en Melvin 28e
- Cat. 7: Mees 15e
- Junioren: Carlos 9e

STef springend

Lid worden van AXA?

lid worden

Lid worden kan vanaf 7 jaar! Ben je ge├»nteresseerd in wielrennen of mountainbiken en je wilt dat graag in groepsverband doen? Dan ben je bij AXA Valleirenners op de juiste plaats. Kom gerust een paar keer kijken of gratis meedoen om het te proberen.

lees meer

Vergunning heuvelrug

vergunning heuvelrug

Mountainbikers op de Utrechtse Heuvelrug hebben een vergunning nodig om er te kunnen fietsen. Het vignet kost 7,50 en is te koop bij winkels en horeca in de omgeving. Met de inkomsten wordt het onderhoud en de aanleg van fietsroutes betaald.

lees meer