DSC 0456

Onze wielervereniging “Valleirenners” is 27 september 1968 in Scherpenzeel opgericht door de heren De Vries en Sas. Na enkele jaren hebben wij ons gevestigd in Veenendaal.

Wij beschikken hier over een schitterend wieler- en veldritparcours langs de A-12. Tevens beschikken we hier over een mooi clubhuis, waar vanuit veel van onze activiteiten plaatsvinden. Door de samenwerking met onze trouwe clubsponsor, Axa Company uit Veenendaal, is de naam van onze vereniging officieel gewijzigd in “Axa Valleirenners”. Onze vereniging heeft nu (maart 2022) totaal 292 leden
Bestaande uit:
132 toerleden
62 jeugdleden
26 ATB-leden
55 wedstrijdleden

Daarnaast maken 17 trainingsleden (zijn dus lid bij een andere verenging) gebruik van onze trainingsmogelijkheden binnen onze accommodatie.

Wij zijn vooral trots op ons eigen parcours, dat volledig voorzien is van verlichting. Het is een van de weinige parcoursen in Nederland waar de leden in zomer en winter door kunnen trainen, zowel op de weg als in het veld.

DSC 0766

Een heel belangrijke afdeling van onze vereniging is de jeugdafdeling. Dat hierbij regelmatig succes wordt geboekt, kun je lezen in de uitslagen. Maar het draait bij de jeugd niet alleen om de uitslagen, het is natuurlijk vooral het plezier dat zeer hoog in het vaandel staat bij training en wedstrijd.

Onze nieuwelingen, junioren en senioren rijden het hele jaar wedstrijden door het hele land. Regelmatig treffen we een AXA Valleirenner aan op het podium. In de zomer bij de wegwedstrijden en mountainbiken en in de winter bij het veldrijden.

Ook onze toerafdeling is zeer actief en de leden kun je dan ook overal in binnen- en buitenland aantreffen bij de mooiste toertochten. De toerafdeling is ook verantwoordelijk voor de organisatie van de zeer succesvolle toerklassieker Veenendaal-Veenendaal. Dit evenement in de maand april trekt jaarlijks vele duizenden deelnemers naar Veenendaal.

DSC 3754 kopie

Wilt u contact met iemand van AXA Valleirenners, klik dan op 'Lees meer' (hieronder) voor meer informatie.

lees meer

DSC 3870 kopie

Lid worden kan vanaf 7 jaar! Ben je geïnteresseerd in wielrennen (op de baan, in het veld of mountainbike) en je wilt dat graag in groepsverband doen? Dan ben je bij AXA Valleirenners op de juiste plaats.

Als je lid wordt, word je dat in principe van één van onze drie secties: jeugd-, toer-, of wedstrijdsectie. Als je lid wordt van de wedstrijdsectie, wordt je ook basislid van de KNWU (Koninklijke Nederlandse Wieler Unie).

Hieronder kun je het aanmeldingsformulier downloaden.

download

DSC 3288

  • Informele sfeer
  • Mooi clubhuis als “thuisbasis”
  • Afgesloten wielerparcours
  • Doorlopende trainingen
  • Veldrittrainingen op verlicht parcours
  • Schitterende clubkleding
  • Keuze uit wielrennen, toeren
  • En ook mountainbiken en veldrijden
  • Voor jong en oud

DSC 0729

MTB

Jeugd (7 tot en met 14 jaar) €50,00 per jaar
Trainingslid vanaf 15 jaar € 80,00 per jaar
Wedstrijdlid €91,50 per jaar

Wielrennen / veldrijden

Jeugd (t/m categorie 7) €50,00 per jaar **
Toer €80,00 per jaar
Nieuweling/junior/Wedstrijd €91,50 per jaar
Trainingslid (ook lid 2e club) €50,00 per jaar *

* Alleen in combinatie met lidmaatschap bij een andere vereniging
** In het jaar dat ze veertien worden

 

Bij aanmelding na 1 september is voor alle lidmaatschappen een contributie van €20,- verschuldigd voor het lopende jaar

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Deze nieuwe privacywet, internationaal de General Data Protection Regulation (GDPR) genoemd, geldt in de hele Europese Unie en gaat onder andere over het bewaren en beschermen van persoonsgegevens. De nieuwe Europese privacywetgeving heeft ook impact op onze wielervereniging...Lees meer

Lid worden van AXA?

DSC 2826

Lid worden kan vanaf 7 jaar! Ben je geïnteresseerd in wielrennen of mountainbiken en je wilt dat graag in groepsverband doen? Dan ben je bij AXA Valleirenners op de juiste plaats. Kom gerust een paar keer kijken of gratis meedoen om het te proberen.

lees meer

Vergunning heuvelrug

vergunning heuvelrug

Mountainbikers op de Utrechtse Heuvelrug hebben een MTB-VIGNET nodig om er te kunnen fietsen. Met de inkomsten wordt het onderhoud en de aanleg van fietsroutes betaald.