club1

Onze wielervereniging “Valleirenners” is 27 september 1968 in Scherpenzeel opgericht door de heren De Vries en Sas. Na enkele jaren hebben wij ons gevestigd in Veenendaal.

Wij beschikken hier over een schitterend wieler- en veldritparcours langs de A-12. Tevens beschikken we hier over een mooi clubhuis, waar vanuit veel van onze activiteiten plaatsvinden. Door de samenwerking met onze trouwe clubsponsor, Axa Company uit Veenendaal, is de naam van onze vereniging officieel gewijzigd in “Axa Valleirenners”. Onze vereniging heeft nu (aug. 2019) totaal 287 leden
Bestaande uit:
144 toerleden
65 jeugdleden
78 wedstrijdleden

Daarnaast maken 26 trainingsleden (zijn dus lid bij een andere verenging) gebruik van onze trainingsmogelijkheden binnen onze accommodatie.

Wij zijn vooral trots op ons eigen parcours, dat volledig voorzien is van verlichting. Het is een van de weinige parcoursen in Nederland waar de leden in zomer en winter door kunnen trainen, zowel op de weg als in het veld.

club2

Een heel belangrijke afdeling van onze vereniging is de jeugdafdeling. Dat hierbij regelmatig succes wordt geboekt, kun je lezen in de uitslagen. Maar het draait bij de jeugd niet alleen om de uitslagen, het is natuurlijk vooral het plezier dat zeer hoog in het vaandel staat bij training en wedstrijd.

Onze nieuwelingen, junioren en onze senioren rijden het hele jaar wedstrijden door het hele land. Regelmatig treffen we een “AXA Valleirenner” aan op het podium. In de zomer bij de wegwedstrijden en in de winter bij het veldrijden en Mountainbiken.

Ook onze toerafdeling is zeer actief en de leden kun je dan ook overal in binnen- en buitenland aantreffen bij de mooiste toertochten. Deze afdeling bestaat uit ongeveer 75 leden. De toerafdeling is ook verantwoordelijk voor de organisatie van de zeer succesvolle toerklassieker “Veenendaal-Veenendaal”. Dit evenement in de maand april trekt jaarlijks vele duizenden deelnemers naar Veenendaal.

DSC 3754 kopie

Wilt u contact met iemand van AXA Valleirenners kijk dan onder de lees meer button voor meer informatie.

lees meer

DSC 3870 kopie

Lid worden kan vanaf 7 jaar! Ben je geïnteresseerd in wielrennen (op de baan, in het veld of mountainbike) en je wilt dat graag in groepsverband doen? Dan ben je bij AXA Valleirenners op de juiste plaats.

AANMELDINGSFORMULIER DOWNLOADEN

DSC 3288

 • Informele sfeer
 • Mooi clubhuis als “thuisbasis”
 • Afgesloten wielerparcours
 • Doorlopende trainingen
 • Veldrittrainingen op verlicht parcours
 • Schitterende clubkleding
 • Keuze uit wielrennen, toeren
 • En ook mountainbiken en veldrijden
 • Voor jong en oud

club6

 • Jeugd (t/m categorie 7) €45,00 per jaar **
 • Trainingslid (ook lid 2e club) €45,00 per jaar *
 • Toer €75,00 per jaar
 • Nieuweling/junior/Wedstrijd €86,50 per jaar

* Alleen in combinatie met lidmaatschap bij een andere vereniging ** In het jaar dat ze veertien worden

Bij aanmelding na 1 september is voor alle lidmaatschappen een contributie van €20,- verschuldigd voor het lopende jaar

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Deze nieuwe privacywet, internationaal de General Data Protection Regulation (GDPR) genoemd, geldt in de hele Europese Unie en gaat onder andere over het bewaren en beschermen van persoonsgegevens. De nieuwe Europese privacywetgeving heeft ook impact op onze wielervereniging...Lees meer

Lid worden van AXA?

DSC 2826

Lid worden kan vanaf 7 jaar! Ben je geïnteresseerd in wielrennen of mountainbiken en je wilt dat graag in groepsverband doen? Dan ben je bij AXA Valleirenners op de juiste plaats. Kom gerust een paar keer kijken of gratis meedoen om het te proberen.

lees meer

Vergunning heuvelrug

vergunning heuvelrug

Mountainbikers op de Utrechtse Heuvelrug hebben een vergunning nodig om er te kunnen fietsen. Het vignet kost 7,50 en is te koop bij winkels en horeca in de omgeving. Met de inkomsten wordt het onderhoud en de aanleg van fietsroutes betaald.

lees meer