club2

Een heel belangrijke afdeling van onze vereniging is de jeugdafdeling. Dat hierbij regelmatig succes wordt geboekt, kun je lezen in de uitslagen. Maar het draait bij de jeugd niet alleen om de uitslagen, het is natuurlijk vooral het plezier dat zeer hoog in het vaandel staat bij training en wedstrijd.

Onze nieuwelingen, junioren en onze senioren rijden het hele jaar wedstrijden door het hele land. Regelmatig treffen we een “AXA Valleirenner” aan op het podium. In de zomer bij de wegwedstrijden en in de winter bij het veldrijden en Mountainbiken.

Ook onze toerafdeling is zeer actief en de leden kun je dan ook overal in binnen- en buitenland aantreffen bij de mooiste toertochten. Deze afdeling bestaat uit ongeveer 75 leden. De toerafdeling is ook verantwoordelijk voor de organisatie van de zeer succesvolle toerklassieker “Veenendaal-Veenendaal”. Dit evenement in de maand april trekt jaarlijks vele duizenden deelnemers naar Veenendaal.

Lid worden van AXA?

lid worden

Lid worden kan vanaf 7 jaar! Ben je geïnteresseerd in wielrennen of mountainbiken en je wilt dat graag in groepsverband doen? Dan ben je bij AXA Valleirenners op de juiste plaats. Kom gerust een paar keer kijken of gratis meedoen om het te proberen.

lees meer

Vergunning heuvelrug

vergunning heuvelrug

Mountainbikers op de Utrechtse Heuvelrug hebben een vergunning nodig om er te kunnen fietsen. Het vignet kost 7,50 en is te koop bij winkels en horeca in de omgeving. Met de inkomsten wordt het onderhoud en de aanleg van fietsroutes betaald.

lees meer