club1

Onze wielervereniging “Valleirenners” is 27 september 1968 in Scherpenzeel opgericht door de heren De Vries en Sas. Na enkele jaren hebben wij ons gevestigd in Veenendaal.

Wij beschikken hier over een schitterend wieler- en veldritparcours langs de A-12. Tevens beschikken we hier over een mooi clubhuis, waar vanuit veel van onze activiteiten plaatsvinden. Door de samenwerking met onze trouwe clubsponsor, Axa Company uit Veenendaal, is de naam van onze vereniging officieel gewijzigd in “Axa Valleirenners”. Onze vereniging heeft nu zo'n 200 leden.

Wij zijn vooral trots op ons eigen parcours, dat volledig voorzien is van verlichting. Het is een van de weinige parcoursen in Nederland waar de leden in zomer en winter door kunnen trainen, zowel op de weg als in het veld.

Lid worden van AXA?

lid worden

Lid worden kan vanaf 7 jaar! Ben je geïnteresseerd in wielrennen of mountainbiken en je wilt dat graag in groepsverband doen? Dan ben je bij AXA Valleirenners op de juiste plaats. Kom gerust een paar keer kijken of gratis meedoen om het te proberen.

lees meer

Vergunning heuvelrug

vergunning heuvelrug

Mountainbikers op de Utrechtse Heuvelrug hebben een vergunning nodig om er te kunnen fietsen. Het vignet kost 7,50 en is te koop bij winkels en horeca in de omgeving. Met de inkomsten wordt het onderhoud en de aanleg van fietsroutes betaald.

lees meer