AXA-Valleirenners / Dinsdagavond Club-trainingswedstrijden 2023

Einduitslag: Stand groep A - Stand groep B

Uitslag A groep
1 Bart Veldhuizen
2 Rick Geijtenbeek
3 Mitchell Vink

Uitslag B groep
1 Sander Jonker
2 Noah Lagerwey
3 Victor Kroesbergen

Podium foto vd A groep

IMG 20230328 WA0007

Podium foto vd A groep

De AXA Valleirenners organiseert in de maand maart een drietal laagdrempelige Club-trainingswedstrijden (competitie) voor wedstrijd-, toer- en trainingsleden van de AXA Valleirenners. Deze competitie zal verreden worden op het verlichte clubparkoers van AXA-Valleirenners.

Data:

Dinsdag 14 maart, 21 maart, 28 maart , *reserve Di 4 April als uitwijkdatum

 tarttijd: 20:00 h

 Indeling categorieën:

A Groep: Junioren, Sportklasse, Amateurs, Belofte m/v, Elite m/v

B Groep: Nieuwelingen man/vrouw , Junioren Dames, Amateur Dames, Startlicentiehouders, Toerleden

Beginnende wedstrijdrenners, startlicentiehouders en toerleden worden ingedeeld  in de B groep. Uitzonderingen zijn i.v.m. ervaring/niveau mogelijk in overleg met de trainingscoördinatoren.

Duur van de trainingswedstrijd:

  • A Groep: ca. 70 minuten                             
  • B Groep: ca. 55 minuten

Puntentelling:

De nummers 1 t/m 5 krijgen respectievelijk de volgende punten: 12, 10, 8, 6, en 4 punten. Alle overige deelnemers krijgen 2 punten voor deelname. Alleen de eerste 5 renners worden genoteerd in de uitslag. De overige renners worden opgenomen in de uitslag zonder specifieke behaalde plaats.

Tussensprint

De organisatie beslist of we op de avond een tussensprint doen.  De nummers 1 t/m 3 krijgen respectievelijk 3, 2 en 1 punt.

Inschrijven & Prijzen:

Inschrijving kan vanaf 19.30 uur. Om omstreeks 19.45 uur kan er op het parkoers worden in-gefietst. Deelname is gratis.

Het betreden van het parkoers mag uitsluitend nadat de jeugdtrainer het parcours heeft vrijgegeven of door de trainingscoördinatoren,  dit vanwege de veiligheid dat er geen jeugdrenners meer op het parcours zijn.

Prijzen: er zal gestreden worden om de eer en een mooie bos bloemen voor de eindwinnaars en vermelding op de website ( mogelijk dat er kleine prijsjes beschikbaar worden gesteld )

Lekke band of defect:

Bij een lekke band of ander defect, kan tot 15 minuten voor de finish bij de jury worden gevraagd voor herstel, zonder hierbij achterstand op te lopen. Er mag weer aangesloten worden in het peloton of op aangeven van de jury in de kopgroep als men daar voor bepaalde tijd deel van heeft uitgemaakt.

Vrijwilligers:

Voor deze trainingsavonden worden nog enkele  vrijwilligers gezocht om te helpen bij het jureren. Aanmelden kan via de coördinatoren.

Competitie open voor andere renners:

Deelname is ook mogelijk voor nieuwelingen en/of junioren (m/v) uit het District Midden Nederland, mits zij in bezit zijn van een geldige KNWU-startlicentie of wedstrijdlicentie, en de renners van het Dutch Food Valley Cycling Team.

Leden van de plaatselijke triathlon-vereniging VZC kunnen deelnemen, maar alleen met een geldige KNWU-startlicentie (i.v.m. verzekering) of wanneer ze ook (trainings)lid van AXA-Valleirenners zijn.

Trainingscoördinatoren

  • Henny Vink: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Jaco Oussoren: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lid worden van AXA?

DSC 2826

Lid worden kan vanaf 7 jaar! Ben je geïnteresseerd in wielrennen of mountainbiken en je wilt dat graag in groepsverband doen? Dan ben je bij AXA Valleirenners op de juiste plaats. Kom gerust een paar keer kijken of gratis meedoen om het te proberen.

lees meer

Vergunning heuvelrug

vergunning heuvelrug

Mountainbikers op de Utrechtse Heuvelrug hebben een MTB-VIGNET nodig om er te kunnen fietsen. Met de inkomsten wordt het onderhoud en de aanleg van fietsroutes betaald.