• JEUGD

  afdeling AXA

 • JEUGD

  afdeling AXA

 • JEUGD

  afdeling AXA

 • JEUGD

  afdeling AXA

 • JEUGD

  afdeling AXA

Corona update

Fietsen doe je voorlopig solo. Het kabinet heeft besloten alle samenkomsten te verbieden tot 1 juni, waarbij ook geen ondergrens meer is van 100 personen. Ga niet meer in groepen op pad. Wil je toch fietsen? Doe dat dan alleen. Alle clubbijeenkomsten dus ook groepsritten en -trainingen zijn tot en met in ieder geval 1 juni niet toegestaan. De gezondheid en veiligheid van iedereen staat voorop, we hopen op jullie begrip in deze tijden.

jeugd

Wil je meer weten, stuur dan een e-mail naar één van de contact personen.

Jeugd algemeen

Truus Vink - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

MTB Jeugd

Peter van 't Foort - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Veld/Weg Jeugd

Danielle ter Laak - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lid worden van AXA?

lid worden

Lid worden kan vanaf 7 jaar! Ben je geïnteresseerd in wielrennen of mountainbiken en je wilt dat graag in groepsverband doen? Dan ben je bij AXA Valleirenners op de juiste plaats. Kom gerust een paar keer kijken of gratis meedoen om het te proberen.

lees meer

Vergunning heuvelrug

vergunning heuvelrug

Mountainbikers op de Utrechtse Heuvelrug hebben een vergunning nodig om er te kunnen fietsen. Het vignet kost 7,50 en is te koop bij winkels en horeca in de omgeving. Met de inkomsten wordt het onderhoud en de aanleg van fietsroutes betaald.

lees meer