Opslag persoonsgegevens

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Deze nieuwe privacywet, internationaal de General Data Protection Regulation (GDPR) genoemd, geldt in de hele Europese Unie en gaat onder andere over het bewaren en beschermen van persoonsgegevens. De nieuwe Europese privacywetgeving heeft ook impact op onze wielervereniging...Lees meer

Met de Wieleracademie is afgesproken dat in het District NH een pilot PVB-WT3 opleidingstraject wordt aangeboden. Aangezien dit een traject is waarbij je als cursist zelf je eigen tempo en toetsmomenten bepaalt/organiseert leek me dit ook voor jullie (ervaren) kader interessant.

We organiseren zeer binnenkort (datum volgt nog) i.s.m. de Wieleracademie (met opleider/leercoach Michel Schoenmaker) een info-avond waarbij uitleg wordt gegeven over zowel dit nieuwe PVB-traject WT3 (zie bijlage CONCEPTTEKST) als de reguliere opleiding
WT-3 die in september in Spaarnwoude start (nu nog te weinig aanmeldingen dus werven is van groot belang).

Ik verneem graag ZSM of jullie in dit traject ook willen meelopen m.a.w. dat we de info-avond en de pilot PVB namens de 3 districten NH/ZH/Midden organiseren en onder de aandacht brengen via de sites. Daar zitten geen kosten of andere consequenties aan vast, het gaat puur het opleiden van meer gecertificeerd trainerskader.

Mvg,

Jan de Leeuw
Van Boshuizenstraat 235
1083 AW Amsterdam
tel.mob.: +31651025051
mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lid worden van AXA?

lid worden

Lid worden kan vanaf 7 jaar! Ben je ge├»nteresseerd in wielrennen of mountainbiken en je wilt dat graag in groepsverband doen? Dan ben je bij AXA Valleirenners op de juiste plaats. Kom gerust een paar keer kijken of gratis meedoen om het te proberen.

lees meer

Vergunning heuvelrug

vergunning heuvelrug

Mountainbikers op de Utrechtse Heuvelrug hebben een vergunning nodig om er te kunnen fietsen. Het vignet kost 7,50 en is te koop bij winkels en horeca in de omgeving. Met de inkomsten wordt het onderhoud en de aanleg van fietsroutes betaald.

lees meer