• LADIES

    afdeling AXA

  • LADIES

    afdeling AXA

  • LADIES

    afdeling AXA

Toerklassieker Veenendaal-Veenendaal zaterdag 11 april 2020

Lees hier meer informatie

Dinsdagavondcompetitie 3, 10, 17, 24 maart 2020

Lees hier meer informatie

l6Fietsen is leuk! Dat weten wij allang...
Fietsen in onze AXA-ladiesgroep is nog leuker! We zijn lekker sportief bezig en aan elkaar gewaagd maar we doen dat niet zonder gezellig te kletsen.

Onze AXA-ladiesgroep is een groep van dames in alle leeftijden (van in de 20 tot in de 50 jaar). Deze diversiteit en onze gezamenlijke passie fietsen maakt dat de sfeer heel goed is. Er wordt op een gezellige, sportieve en fanatieke manier gefietst.

Heb je fietservaring en lijkt het je leuk je bij ons aan te sluiten fiets dan gerust een keer mee! Je bent welkom!
Het beste kan dat gelijk vanaf de start van het seizoen. Eind januari/begin februari vinden de eerste duurtrainingen op zaterdagochtend plaats. Hiermee bouw je mee op voor het komende fietsseizoen. Vanaf het verzetten van de klok in maart beginnen de donderdagavondtrainingen.


Valleirenners Ladies heeft een eigen (besloten) facebookgroep en een eigen whatsappgroep. Hierin houden we elkaar op de hoogte, plaatsen we leuke fietsweetjes e.d.
Voor de AXA-ladies FB-groep klik op het volgende icoontje:

facebook

Lid worden van AXA?

lid worden

Lid worden kan vanaf 7 jaar! Ben je ge├»nteresseerd in wielrennen of mountainbiken en je wilt dat graag in groepsverband doen? Dan ben je bij AXA Valleirenners op de juiste plaats. Kom gerust een paar keer kijken of gratis meedoen om het te proberen.

lees meer

Vergunning heuvelrug

vergunning heuvelrug

Mountainbikers op de Utrechtse Heuvelrug hebben een vergunning nodig om er te kunnen fietsen. Het vignet kost 7,50 en is te koop bij winkels en horeca in de omgeving. Met de inkomsten wordt het onderhoud en de aanleg van fietsroutes betaald.

lees meer