• LADIES

    afdeling AXA

  • LADIES

    afdeling AXA

  • LADIES

    afdeling AXA

Toerklassieker Veenendaal-Veenendaal zaterdag 11 april 2020

Lees hier meer informatie

Dinsdagavondcompetitie 3, 10, 17, 24 maart 2020

Lees hier meer informatie

ladies2

Vanaf eind maart tot oktober is donderdagavond onze 'ladies trainingsavond'.

Bij voldoende aanwezigen fietsen we in 2 groepen: een A-groep voor de snellere dames onder ons, een B-groep voor de dames die het wat rustiger aan (willen) doen. De A-groep fietst gemiddeld 29-30 km p/u, de B-groep 27-28 p/u. Laat je niet afschrikken door deze snelheden;
in een groep rij je veel gemakkelijker en sneller dan alleen!
Zijn er niet genoeg dames om op te splitsen dan rijden we in 1 groep. Uiteraard wordt er dan rekening met elkaar gehouden. Het kan zijn dat er best wel eens dames wegsprinten en er een paar achteraan gaan maar natuurlijk wordt er verderop op iedereen gewacht.

Op dinsdagavond zijn er ook dames die meefietsen met de AXA-mannen. Er is daar een A, B en C-groep en je kunt aansluiten bij de groep van jouw niveau.

We organiseren 1 a 2 clinics per seizoen. Denk dan aan bijv. techniektraining (rijden van bochten, waaierrijden, klimmen), sleutelen aan je fiets,  trainen met hartslag of voeding.

In het najaar en de winter is er (nog) geen vaste avondgroep. Een ieder gaat haar eigen gang of er wordt onderling afgesproken: trainen op de AXA wielerbaan, mtb-en of zelf een rondje fietsen.

Eind januari/begin februari zijn er op zaterdagochtend duurtrainingen. Als het even kan sluit daarbij aan dan bouw je gelijk mee op voor het komende fietsseizoen.

Vanaf maart kun je op zaterdag meefietsen met toertochten en vanaf eind maart zijn dan weer onze donderdag- (en evt. dinsdag) avondtrainingen. 

Lid worden van AXA?

lid worden

Lid worden kan vanaf 7 jaar! Ben je ge├»nteresseerd in wielrennen of mountainbiken en je wilt dat graag in groepsverband doen? Dan ben je bij AXA Valleirenners op de juiste plaats. Kom gerust een paar keer kijken of gratis meedoen om het te proberen.

lees meer

Vergunning heuvelrug

vergunning heuvelrug

Mountainbikers op de Utrechtse Heuvelrug hebben een vergunning nodig om er te kunnen fietsen. Het vignet kost 7,50 en is te koop bij winkels en horeca in de omgeving. Met de inkomsten wordt het onderhoud en de aanleg van fietsroutes betaald.

lees meer