• LADIES

    afdeling AXA

  • LADIES

    afdeling AXA

  • LADIES

    afdeling AXA

Toerklassieker Veenendaal-Veenendaal zaterdag 11 april 2020

Lees hier meer informatie

Dinsdagavondcompetitie 3, 10, 17, 24 maart 2020

Lees hier meer informatie

Lijkt het je leuk om met ons te fietsen? Je kunt de eerste paar keer vrijblijvend meefietsen, daarna vragen we je lid te worden van AXA Valleirenners. De contributie bedraagt € 70,- per jaar, dat is inclusief een NTFU lidmaatschap (fietsschadeverzekering, korting op tochten, Fietssport magazine).

Ook kun je voor een gereduceerd tarief een AXA-kledingpakket aanschaffen, gebruik maken van het clubhuis, wielerbaan, overige trainingen et cetera. 

Heb je vragen mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Klik hier voor meer informatie en het aanmeldingsformulier.

Lid worden van AXA?

lid worden

Lid worden kan vanaf 7 jaar! Ben je geïnteresseerd in wielrennen of mountainbiken en je wilt dat graag in groepsverband doen? Dan ben je bij AXA Valleirenners op de juiste plaats. Kom gerust een paar keer kijken of gratis meedoen om het te proberen.

lees meer

Vergunning heuvelrug

vergunning heuvelrug

Mountainbikers op de Utrechtse Heuvelrug hebben een vergunning nodig om er te kunnen fietsen. Het vignet kost 7,50 en is te koop bij winkels en horeca in de omgeving. Met de inkomsten wordt het onderhoud en de aanleg van fietsroutes betaald.

lees meer