• LADIES

    afdeling AXA

  • LADIES

    afdeling AXA

  • LADIES

    afdeling AXA

Toerklassieker Veenendaal-Veenendaal zaterdag 11 april 2020

Lees hier meer informatie

Dinsdagavondcompetitie 3, 10, 17, 24 maart 2020

Lees hier meer informatie

l6

De specifieke ladiestrainingen vinden plaats op donderdagavond vanaf het verzetten van de klok eind maart tot eind september.
We vertrekken om 19.00 uur bij het AXA-clubhuis aan Waardgelder 3 te Veenendaal. De duur van de training ligt tussen de 2 en 2 1/2 uur afhankelijk van hoe laat het donker is.  We trainen afwisselend: over Utrechtse Heuvelrug, langs dijken en door polders of richting Gelderse Vallei.

Op dinsdagavond trainen we ook, maar dan samen met de AXA-mannen. Vertrek is ook om 19:00 uur vanaf het clubhuis

Naast de trainingen wordt er ook wel eens afgesproken voor een rondje fietsen of het rijden van een tocht. We hebben een speciale whatsappgroep en Facebook groep waarin we met elkaar afspreken. 

facebook

Heb je fietservaring en lijkt het je leuk mee te fietsen kom gerust naar de training.
Heb je vragen mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Lid worden van AXA?

lid worden

Lid worden kan vanaf 7 jaar! Ben je ge├»nteresseerd in wielrennen of mountainbiken en je wilt dat graag in groepsverband doen? Dan ben je bij AXA Valleirenners op de juiste plaats. Kom gerust een paar keer kijken of gratis meedoen om het te proberen.

lees meer

Vergunning heuvelrug

vergunning heuvelrug

Mountainbikers op de Utrechtse Heuvelrug hebben een vergunning nodig om er te kunnen fietsen. Het vignet kost 7,50 en is te koop bij winkels en horeca in de omgeving. Met de inkomsten wordt het onderhoud en de aanleg van fietsroutes betaald.

lees meer