• LADIES

  afdeling AXA

 • LADIES

  afdeling AXA

 • LADIES

  afdeling AXA

Toerklassieker Veenendaal-Veenendaal zaterdag 11 april 2020

Lees hier meer informatie

Dinsdagavondcompetitie 3, 10, 17, 24 maart 2020

Lees hier meer informatie

Het rijden in een ladiesgroep heeft veel voordelen. Het is niet alleen heel gezellig maar je zult merken dat je makkelijk een hogere snelheid rijdt dan wanneer je alleen fietst. Ons motto is samen uit, samen thuis! Dat houdt in dat we ook gewoon op elkaar wachten als het nodig is. 

Om mee te kunnen fietsen moet je wel wat racefietservaring hebben. Het is handig als je bekend bent met in-en uitklikken, schakelen ed. en je een beetje condititie hebt. Voor iedereen geldt dat er in het begin van het seizoen weer opgebouwd moet worden. Dat kan door gelijk vanaf het begin van het seizoen mee te fietsen en net als iedereen ook af en toe op kop te fietsen. Je zult zien dat je dan snel verbetering merkt!

Zorg dat je fiets in orde is (remmen, derailleurs, banden opgepompt tot 8 bar etc.). Neem tijdens de training een reservebandje en een pompje mee en aan het eind van het seizoen verlichting. Denk ook aan jezelf, neem een gevulde bidon mee en eventueel wat te eten!

 • Omdat sommige trainingsopdrachten op tijd gaan is het handig als je een fietscomputer of (sport)horloge met een secondewijzer (op je fiets) hebt.
 • Zorg, zeker in voor- en naseizoen, voor lampjes op je fiets
 • Je kunt de eerste paar keer mee om te kijken of het wat voor je is. Daarna vragen we je lid te worden van AXA Valleirenners (zie ook bij 'Informatie')

Lid worden van AXA?

lid worden

Lid worden kan vanaf 7 jaar! Ben je ge├»nteresseerd in wielrennen of mountainbiken en je wilt dat graag in groepsverband doen? Dan ben je bij AXA Valleirenners op de juiste plaats. Kom gerust een paar keer kijken of gratis meedoen om het te proberen.

lees meer

Vergunning heuvelrug

vergunning heuvelrug

Mountainbikers op de Utrechtse Heuvelrug hebben een vergunning nodig om er te kunnen fietsen. Het vignet kost 7,50 en is te koop bij winkels en horeca in de omgeving. Met de inkomsten wordt het onderhoud en de aanleg van fietsroutes betaald.

lees meer