• LADIES

    afdeling AXA

  • LADIES

    afdeling AXA

  • LADIES

    afdeling AXA

Toerklassieker Veenendaal-Veenendaal zaterdag 11 april 2020

Lees hier meer informatie

Dinsdagavondcompetitie 3, 10, 17, 24 maart 2020

Lees hier meer informatie

ladies1

Plezier staat voorop! Gezellig samen fietsen. Er wordt heel wat af gekletst tijdens de trainingen maar we zijn ook aan elkaar gewaagd. Kijk niet vreemd op als een van de dames er ineens vandoor gaat en de rest er achteraan vliegt... Maar er wordt altijd weer op elkaar gewacht. Samen uit, samen thuis.

Is het hoogzomer en mooi weer dan maken we er nog wel eens een bolletjestraining van; eerst lekker samen fietsen en ter afsluiting bolletjes ijs eten :)

Ons doel is ook om beter te leren fietsen. Er worden regelmatig clinics georganiseerd, bijv. techniek verbeteren, klimtraining, sleutelworkshop.

Verder organiseren we elk jaar een sportief en heel gezellig damesuitje; 2 dagen (om het jaar vrijdag&zaterdag - zaterdag&zondag) ergens fietsen inclusief een overnachting. 

 

Er bestaat de mogelijkheid om via AXA-Valleirenners mee te doen aan de competitie van vrouwenwielrennen.nl (tegen kleine vergoeding + KNWU lidmaatschap: 8 Euro per jaar). Rijden in AXA Valleirenners kleding is dan verplicht. 

 

 

Lid worden van AXA?

lid worden

Lid worden kan vanaf 7 jaar! Ben je ge├»nteresseerd in wielrennen of mountainbiken en je wilt dat graag in groepsverband doen? Dan ben je bij AXA Valleirenners op de juiste plaats. Kom gerust een paar keer kijken of gratis meedoen om het te proberen.

lees meer

Vergunning heuvelrug

vergunning heuvelrug

Mountainbikers op de Utrechtse Heuvelrug hebben een vergunning nodig om er te kunnen fietsen. Het vignet kost 7,50 en is te koop bij winkels en horeca in de omgeving. Met de inkomsten wordt het onderhoud en de aanleg van fietsroutes betaald.

lees meer