AXA mededelingen

Kinderen fietsen voor kinderen

Op dinsdag 18 juni gaan de renners van de AXA Valleirenners van 19.00 uur tot 19.30 uur fietsen voor de Orange Babies. Orange Babies zet zich in voor een wereld waar geen kinderen meer worden geboren met hiv en een samenleving waar moeders en kinderen met hiv een eerlijke kans op een toekomst hebben. Orange Babies steunt in Afrika projecten voor zwangere vrouwen, baby's en kinderen, waar de hiv-besmettingsgraad hoog is. Daar is nog veel geld voor nodig.

Hoe gaan wij helpen geld in te zamelen?
De renners moeten een half uur, zonder stoppen, fietsen. De wegrenners doen dat op ons wegparcours en de MTB-ers doen dat op een uitgezet veldparcours. Je kunt je laten sponseren voor een mooi bedrag. Een vast bedrag of per rondje (max. 15 rondjes zijn haalbaar) Probeer zo veel mogelijk geld op te halen voor dit goede doel en elke bijdrage helpt!!

Fiets je niet mee?
Geen probleem, wij komen op dinsdag 18 juni ook met de pet rond. Kun je toch een mooi bedrag sponseren!

Het onderstaand reglement is opgesteld in nauw overleg met onze clubsponsor AXA Stenman Nederland. Onthoud dat je het visitekaartje bent van de club en van de sponsor gedurende de trainingen en wedstrijden.

1. Ieder clublid dient zijn clubkleding tijdens trainingen en wedstrijden te dragen, ook bij trainingen op de openbare weg.

2. Deelname aan wedstrijden is alleen toegestaan in de nieuwe versie van de clubkleding, zoals die is goedgekeurd door de KNWU. Vanaf 2012 is dat dus zwart/wit/blauw.

3. Trainingsleden zijn wel gerechtigd (niet verplicht) in de clubkleding te rijden. Trainingsleden hebben geen recht op het basispakket. (zie punt 7)

4. Leden dienen in representatieve d.w.z. schone en onbeschadigde kleding te rijden.

5. Kosten voor vervanging bij schade is niet voor rekening van de club.

6. Leden hebben enkel recht op nieuwe kleding als de contributie van het lopende jaar is betaald en het bedrag van de bestelde kleding is voldaan. (Bij aanmelding voor 1 september van het jaar geldt dat de vastgestelde contributie voldaan dient te zijn. Bij aanmelding na 1 september is een contributiebijdrage van € 20,- verschuldigd PLUS de contributie voor het komende kalenderjaar.)

7. Nieuwe leden (m.u.v. trainingsleden) hebben eenmalig recht op een basispakket bestaande uit korte broek, shirt korte mouw en shirt lange mouw tegen een gereduceerd tarief van € 60.

Online AXA kleding bestellen

Kleding bestellen voor leden en nieuwe leden

Lid worden van AXA?

lid worden

Lid worden kan vanaf 7 jaar! Ben je ge├»nteresseerd in wielrennen of mountainbiken en je wilt dat graag in groepsverband doen? Dan ben je bij AXA Valleirenners op de juiste plaats. Kom gerust een paar keer kijken of gratis meedoen om het te proberen.

lees meer

Vergunning heuvelrug

vergunning heuvelrug

Mountainbikers op de Utrechtse Heuvelrug hebben een vergunning nodig om er te kunnen fietsen. Het vignet kost 7,50 en is te koop bij winkels en horeca in de omgeving. Met de inkomsten wordt het onderhoud en de aanleg van fietsroutes betaald.

lees meer