Banner Natusport voor Axa

Meer uit jouw sportieve prestatie halen en de vereniging steunen? Bestel jouw sportvoeding en supplementen bij Natusport met 10% korting en wij dragen 10% af aan AXA Valleirenners. Zo leveren we een bijdrage aan jouw sportieve prestatie én aan een gezonde vereniging.

→ Bestel hier jouw producten met korting

dirk methorst

Op vertoon van u AXA Valleirenners KNWU-licentie of NTFU-pas krijgt u:

• 10% korting op nieuwe mountainbike's, racefietsen en cyclocross fietsen.
• 10% korting op alle fiets accessoires, oa schoenen, kleding, sportvoeding, gereedschap enzv.
• 10% korting op Reparatie's mountainbike's , racefietsen, cyclocross. Inclusief op de onderdelen die dan evt vernieuwd moet worden!

Fietswereld Dirk Methorst
Patrimoniumlaan 25
3904 AB Veenendaal
Tel: 0318-512752
www.fietswerelddirkmethorst.nl

logo dubbel m

Op vertoon van je AXA Valleirenners knwu/ntfu pas krijg je bij Haarstudio/Barbershop Dubbel M 10% korting op alle behandelingen en producten.

Zandstraat 27
Telefoon: 0318-551901
Veenendaal
www.dubbelm.com 

Lid worden van AXA?

lid worden

Lid worden kan vanaf 7 jaar! Ben je geïnteresseerd in wielrennen of mountainbiken en je wilt dat graag in groepsverband doen? Dan ben je bij AXA Valleirenners op de juiste plaats. Kom gerust een paar keer kijken of gratis meedoen om het te proberen.

lees meer

Vergunning heuvelrug

vergunning heuvelrug

Mountainbikers op de Utrechtse Heuvelrug hebben een vergunning nodig om er te kunnen fietsen. Het vignet kost 7,50 en is te koop bij winkels en horeca in de omgeving. Met de inkomsten wordt het onderhoud en de aanleg van fietsroutes betaald.

lees meer