recordang

Recordang is een jong bedrijf opgericht door drie wielrenfanaten (Daan van den Berg, Evert-Jan Mook en Peter de Vries). Een online en fysieke omgeving speciaal en exclusief gericht op de wielrenner, dat was het plan! Bij Recordang kunt u als wielrenner terecht voor alles wat uw wielerhart begeert, de meest gave verhalen en mooie filmpjes op ons blog, alsmede interessante artikelen over de nieuwste producten, interviews met de grootste wielerhelden, de nieuwste trends en wedstrijd info. Weet u trouwens al waar de naam Recordang vandaan komt?

Sinds kort is Recordang ook bij AXA Valleirenners zichtbaar. Dit door middel van het sponsoren van prijzen, aanbieden van specifieke producten en het verzorgen van kortingen op het assortiment voor leden. Voor leden is er een speciale VIP-pas met korting. Kijk voor meer informatie op onze website: www.recordang.nl 

dirk methorst

Op vertoon van u AXA Valleirenners KNWU-licentie of NTFU-pas krijgt u:

• 10% korting op nieuwe mountainbike's, racefietsen en cyclocross fietsen.
• 10% korting op alle fiets accessoires, oa schoenen, kleding, sportvoeding, gereedschap enzv.
• 10% korting op Reparatie's mountainbike's , racefietsen, cyclocross. Inclusief op de onderdelen die dan evt vernieuwd moet worden!

Fietswereld Dirk Methorst
Patrimoniumlaan 25
3904 AB Veenendaal
Tel: 0318-512752
www.fietswerelddirkmethorst.nl

logo dubbel m

Op vertoon van je AXA Valleirenners knwu/ntfu pas krijg je bij Haarstudio/Barbershop Dubbel M 10% korting op alle behandelingen en producten.

Zandstraat 27
Telefoon: 0318-551901
Veenendaal
www.dubbelm.com 

Lid worden van AXA?

lid worden

Lid worden kan vanaf 7 jaar! Ben je ge├»nteresseerd in wielrennen of mountainbiken en je wilt dat graag in groepsverband doen? Dan ben je bij AXA Valleirenners op de juiste plaats. Kom gerust een paar keer kijken of gratis meedoen om het te proberen.

lees meer

Vergunning heuvelrug

vergunning heuvelrug

Mountainbikers op de Utrechtse Heuvelrug hebben een vergunning nodig om er te kunnen fietsen. Het vignet kost 7,50 en is te koop bij winkels en horeca in de omgeving. Met de inkomsten wordt het onderhoud en de aanleg van fietsroutes betaald.

lees meer